Discover the finest spaces
Delen

Oceandiva neemt schip Jules Verne over van Constant in Beweging

Oceandiva Evenementenschepen heeft het eventschip Jules Verne van evenementenlocatie en rederij Constant in Beweging gekocht. Met dit schip kan Oceandiva onder andere in Frankfurt, Groningen en Maastricht komen zodat ook vanuit deze steden events georganiseerd kunnen worden. De Jules Verne krijgt de komende maanden een grondige renovatie waarin het wordt aangepast aan het Oceandiva concept. Naar verwachting is de vernieuwde Jules Verne vanaf 1 september te boeken.

Oceandiva noemt zichzelf, dankzij de overname van de Jules Verne, marktleider op het gebied van evenementenschepen. Onlangs onderging het bedrijf een grote rebranding en deze nieuwe aankoop vormt hiervan de kers op de taart. Constant in Beweging gaat verder met zijn andere eventschepen Blue Rhapsody en  Grace Kelly.

Jules Verne

Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group: “Met de overname van de Jules Verne openen we nieuwe deuren in onontdekte steden. Maar we geven ook nieuwe betekenis aan ons merk en onze diensten. Het is inspirerend om te zien dat – in de vaak uitdagende zakelijke wereld – wij en onze branchegenoten samen tot een prachtige overeenkomst zijn gekomen. Dat we verder kijken dan de angst om iets te verliezen. Met trots gaan wij het schip renoveren en het een schitterend tweede leven geven. Voor deze kans zijn we Constant (Geerling, eigenaar van Constant in Beweging) enorm dankbaar.”

Constant: “Onze relatie beslaat bijna dezelfde tijd als de geschiedenis van de Jules Verne zelf. Samen hebben we meer dan twintig jaar geleden de trend gezet van ‘party boot naar event schip’. Daarna bleven we voortdurend op innovatieve wijze in beweging. De eventschepen van beide organisaties zijn niet meer weg te denken tussen de evenementenlocaties van Nederland, België en Duitsland. De verkoop van de Jules Verne geeft ons de ruimte en mogelijkheden om ons te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Wij wensen Oceandiva heel veel succes en een behouden vaart.”

Eventschepen

Oceandiva werd opgericht in 2003. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en is actief in Nederland, Duitsland en België. “Oceandiva biedt haar klanten de perfecte locatie op het water. Waarbij de energie van de stad wordt verbonden met de vrijheid van het water.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.