Discover the finest spaces
Delen

Top 2000 Café tijdelijke eventlocatie

Als de eerste kerstliedjes weer op de radio voorbijkomen, dan kan ook de Top 2000 niet ver weg zijn. In Beeld en Geluid in Hilversum werd het Top 2000 café de afgelopen week alweer opgebouwd. Leuk nieuws voor wie op zoek is naar een bijzondere eventlocatie: buiten de uitzendingen van de lijst der lijsten om is het café exclusief te huren als locatie voor speciale meetings of events.

“Buiten de uitzendingen om is het café exclusief te huren als locatie voor speciale meetings of events”

Popquiz

Het Top 2000 Café staat ieder jaar in Beeld en Geluid, als het ware een locatie in een locatie. Vanuit het café presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de Top 2000 á gogo en de Top 2000 Quiz. Tussen Kerst en Nieuwjaar zendt Radio 2 traditiegetrouw de Top 2000 uit. In de komende maanden biedt Beeld en Geluid ook een beperkt aantal mogelijkheden om het café af te huren voor events.

Het café biedt ruimte aan bijeenkomsten tot 130 personen (80 zitplaatsen en 50 staplaatsen), en is ingericht in de herkenbare Top 2000-stijl. Geniet in de intieme cafésfeer van een ontbijt, lunch, borrel of diner. Maar denk ook aan leuke extra opties als de Top 2000 Popquiz of een workshop radio maken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.