Discover the finest spaces
Delen

Ga de uitdaging aan: 6 locaties voor toffe teambuilding activiteiten

Na uren vergaderen, luisteren naar een lange presentatie of intensief brainstormen is het heerlijk om even te ontspannen met elkaar. De concentratie is op en om weer op te laden voor een nieuwe productieve sessie focus je met je team op de groepsdynamiek. Er zijn talloze teambuilding activiteiten die ervoor zorgen dat de neuzen weer dezelfde kant op komen te staan. Greater Venues zet zes uitdagende locaties voor teambuilding op een rij waar je goed terecht kan om het werk voor even helemaal los te laten!

DE KUIP ROTTERDAM

Voetballen op het heilige gras van een groot stadion, wie wil dat nou niet. Je voelt de magie van deze locatie tijdens een workout op de tribune, in de spelerstunnel of op een andere unieke plek. Probeer zo snel mogelijk uit de escaperoom te ontsnappen. Je wordt samen met jouw collega’s opgesloten in het stadion en moet goed samenwerken om eruit te komen! Met een eigen cateringservice en advies op maat staat het team van De Kuip volledig tot jouw beschikking. Ga je voor een sportieve, culinaire of creatieve teambuilding? Of een combinatie daarvan? Alles is mogelijk in De Kuip.

OESTERDAM

In dit verborgen eilandparadijs in Zeeland behaal je met jouw collega’s geweldige resultaten tijdens een meerdaagse teambuilding sessie. Versterk de onderlinge band in een informele setting op The Outback, leer elkaar beter kennen tijdens een spel Expeditie Robinson of stort jezelf in het diepe in escaperoom The Deep. Omdat Oesterdam aan het water ligt, zijn activiteiten op het water geen enkel probleem. De evenementenlocatie denkt graag met je mee over de vormgeving van jouw teambuilding en verzorgt een barbecue, private dining diner of overnachting. Met meer dan 50 soorten activiteiten weet je zeker dat dit een ervaring wordt om niet snel te vergeten!

BEELD EN GELUID HILVERSUM

Beeld en Geluid is misschien wel het meest iconische gebouw van het Hilversumse televisielandschap. Naast zakelijke evenementenlocatie kan je hier ook terecht voor te gekke teambuildingsactiviteiten. Vanaf september neem je het op tegen je collega’s tijdens een speciale VR escape game. Leuk als uitje, maar ook als tussenprogramma voor je congres of vergadering! De game is speelbaar voor 2 tot 6 spelers per bril. Met meerdere brillen kan je de game zelfs met groepen van 150 man spelen. Zodra je de bril opzet, kom je allerlei iconische fragmenten uit onze mediageschiedenis tegen. Je bent echt even weg uit de werksfeer en kan volledig ontladen. Precies wat je nodig hebt om daarna weer hard aan de slag te gaan!

MIELE EXPERIENCE CENTER

Een kookworkshop is misschien niet het eerste waar je aan zal denken bij een teambuilding sessie. Toch is het echt heerlijke manier om te ontspannen! Je start de dag in de vergaderzaal, waarna het nog maar een paar stappen is naar een van de meest moderne kookstudio’s van het land: het Miele Culinary Institute. Je leert je collega’s goed kennen terwijl je bezig bent met het voorbereiden van een lunch of diner. Onder leiding van professionele koks verbreed je je culinaire horizon. En dat alles met uitsluitend verse producten en gebruik van de nieuwste en mooiste apparatuur!

ENVERSED VIRTUAL REALITY CENTER

Virtual Reality is ontzettend populair. Je ontsnapt letterlijk even uit het drukke werkleven vol vergaderingen, congressen en events. Reis met je collega’s naar een van de virtuele werelden van Enversed in Eindhoven, het grootste Virtual Reality Experience Center van heel Europa. In een van de negen VR-rooms stel jij je eigen Experience samen waarbij je zelf bepaald waar de focus op ligt. Richt je op interactie, teamwork of competitie, alles is mogelijk! Het team van Enversed staat geheel tot jouw beschikking zodat jullie optimaal kunnen ontspannen én genieten!

FORTEILAND IJMUIDEN

Het begin van jullie avontuur op Forteiland IJmuiden begint al zodra je aan boord stapt van de speciale boot die je naar het eiland brengt. Alles draait hier om jou en jouw groep. PBN is gespecialiseerd in het organiseren van toffe (teambuilding)activiteiten en doet er alles aan om samen met jou iets onvergetelijks neer te zetten. Sluit een vergadering af met een actieve middag waarbij abseilen, boogschieten of varen met een RIB bij het programma kan horen. Bij terugkomst staat er een barbecue op je te wachten en kan je terugkijken op een mooie dag.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.