Discover the finest spaces
Delen

Vijf verrassende evenementenlocaties in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn ontzettend veel inspirerende evenementenlocaties te vinden. Intieme studio’s voor kleine meetings, of grote congreslocaties met multifunctionele zalen. Als provincie waar onze hoofdstad in gevestigd is, biedt ze genoeg variatie voor jou als eventplanner. Wij kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zochten wij vijf verrassende evenementenlocaties in Noord-Holland voor je uit!

EXPO HAARLEMMERMEER

Midden in het groen en onder de rook van Schiphol ligt een grote glazen kas. Met 45.000 m2 oppervlakte in- en outdoor is Expo Haarlemmermeer geen standaard evenementenlocatie. De exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is geschikt voor beurzen en andere evenementen waar je indruk mee wilt maken. Het voorste gedeelte van de locatie is bijzonder geschikt voor congressen tot 350 personen, die zich allen kunnen verbazen over de 26.000 zonnepanelen die op het dak van de kas liggen. De lichtinval in de kas verbindt daarbij nog eens buiten met binnen en voegt iets bijzonders toe aan elk event.

EDEN HOTEL AMSTERDAM

Het recent gerenoveerde 4-sterren Eden Hotel Amsterdam ligt in het hart van onze hoofdstad en is naast de ideale locatie voor een overnachting, de perfecte plek voor een evenement. Van intiem en high-end tot groots en laid back. De centrale ligging, het stijlvolle karakter en de verschillende faciliteiten maken het Eden Hotel Amsterdam tot een geweldige locatie voor je event. Wat dacht je bijvoorbeeld van dinnershow of exclusief optreden in de Tokyo-style luisterbar Obsidian? Ontvang tot 150 gasten voor een borrel in stijl in het sfeervolle Centre Stage of ga informeel dineren in het inpandige populaire restaurant Slagerij de Beurs of zelfs het Michelin sterrenrestaurant Graphite.

SPANT!

Bij Spant! geloven ze in de kracht van live-ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken, de hand schudden om vervolgens samen te proosten. Het Bussumse theater- en congrescentrum heeft twee stijlvolle en moderne theaterzalen met professionele verlichting en zit vol technische mogelijkheden. Daarnaast is er een beursplein, verschillende foyers en een aantal flexibele vergader- en workshopruimten. Je hoeft je geen zorgen te maken over de impact van je event: alle evenementen bij Spant! zijn CO2 neutraal. Duurzaamheid is een groot goed voor de locatie en is iets waar zij al sinds 2012 mee bezig is.

BEELD EN GELUID HILVERSUM

Wie goed kijkt ziet en herkent de meest memorabele televisie- momenten in de reliëfs van de ramen. Beeld en Geluid is voor velen bekend van televisie, maar ook te huren als unieke locatie voor meetings en events. Je vindt er verschillende zalen die elk haar eigen unieke karakter hebben. Theater 1 is geschikt voor plenaire bijeenkomsten, terwijl het kleurrijke Atrium een prachtig decor vormt voor een ontvangst, lunch, diner of feest. Combineer jouw bijeenkomst met de Beeld en Geluid Experience en je bent er zeker van dat jouw gasten geïnspireerd naar huis toe gaan!

NOVOTEL AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

Deze verrassende locatie verwacht je niet te vinden tussen de hoge gebouwen van Hoofddorp. Novotel Amsterdam Schiphol Airport is volledig gericht op duurzaamheid. Veel van de producten worden gemaakt van de honing van de 500.000 bijen die op het dak van het hotel wonen. Het hotel heeft naast the B House, die een prachtige ruimte vormt voor private diners, presentaties of feesten, ook 17 multifunctionele evenementenruimten, een uitstekende service en eersteklas faciliteiten. Op slechts 200 meter van station Hoofddorp, 20 minuten met de trein vanaf Schiphol en Amsterdam Centraal, is dit een ideale locatie voor de zakelijke reiziger.

Meer inspirerende evenementenlocaties in Noord-Holland

Naast de locaties die hierboven zijn genoemd, zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties in Noord-Holland te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in Noord-Holland! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.