Discover the finest spaces
Delen

Studio A12 host Spijkerbroekengala voor Stichting Jarige Job

Ruim vierhonderd in spijkerbroek geklede gasten maakten hun opwachting tijdens het ‘spijkerbroekengala’ bij Studio A12. De bijzondere benefietavond, die op 10 oktober plaatsvond op de eventlocatie in Bunnik, stond geheel in het teken van de Stichting Jarige Job. Een initiatief dat verjaardagen en kinderfeestjes mogelijk maakt voor arme gezinnen in Nederland die daar zelf niet de middelen niet voor hebben.

1.200 kinderfeestjes
Het “feestje voor een feestje” werd omlijst met entertainment van onder andere Glennis Grace en een speciale benefietveiling. Aan het einde van het gala maakte initiatiefneemster Esther Herber, ondernemer en lid van het landelijk bestuur Koninklijke Horeca Nederland, bekend dat maar liefst 1.200 van de allerarmste kinderen in Nederland blij gemaakt kunnen gaan worden met een kinderfeestje.

Handen ineen
In Nederland zijn er meer dan 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar thuis geen geld voor is. Reden genoeg voor nbUtrecht, Studio A12 (onderdeel van BHG) en initiatiefnemers uit de regio Utrecht om hun handen ineen te slaan en hier iets aan te doen. Met een ‘ Spijkerbroekengala’ geheel in het teken van Stichting Jarige Job als resultaat.

“Het ‘Spijkerbroekengala’ sluit goed aan bij het nieuwe concept van Studio A12, het “Food Festival”; op een laagdrempelige wijze genieten van een leuke avond uit.”

 

Laagdrempelig
Ook Studio A12 kijkt terug op een succesvolle avond. Salesmanager Esther Schwarze licht toe: ”Het is geweldig om te zien hoe alle gasten hebben genoten van deze benefietavond. ‘Gewoon’ gekleed in spijkerbroek, in goed gezelschap, met lekker eten en goed entertainment. En dat er zo veel geld is opgehaald voor het goede doel is natuurlijk fantastisch!”

Het ‘Spijkerbroekengala’ sluit aan bij het nieuwe concept van Studio A12, het “Food Festival”; picknicktafels, foodtrucks en op een laagdrempelige wijze genieten van een leuke avond uit.

Voor een impressie van de avond, zie de aftermovie van het ‘Spijkerbroekengala’.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.