Discover the finest spaces
Delen

5 Ideale beurslocaties in het midden van het land

Waaraan moet de ideale beurslocatie voldoen? De locatie moet niet alleen heel goed bereikbaar zijn per auto en openbaar vervoer, maar er moet ook genoeg ruimte zijn om mooie stands te bouwen. De ideale beurslocatie is overzichtelijk, of heeft een slimme indeling zodat je gasten niet verdwalen en alle stands goed vindbaar zijn. De beurslocaties die wij bezochten voldoen aan alle wensen die je als beursorganisator kunt hebben, en gaan nog net een stapje verder!

GOOILAND – HILVERSUM

Zoek je een beurslocatie die anders is dan anders? Dan is het moderne rijksmonument Gooiland in Hilversum iets voor jou! Hier lopen je bezoekers niet langs eindeloze rijen beursstands in een grote hal. Door verschillende ruimten te combineren, elk met een eigen karakter, creëer je een dynamische beursvloer met ruimte voor maximaal 75 stands. In de open en lichte ruimten baden je stands in het daglicht. Samen met het creatieve team van Gooiland bespreek je de uitgebreide audiovisuele mogelijkheden. Ideaal is dat je gasten na afloop gewoon kunnen blijven logeren in het hotel!

DE WERKSPOORKATHEDRAAL – UTRECHT

Een voormalige fabriek die de bijnaam ‘kathedraal’ heeft: dat belooft iets heel bijzonders. Wie voor het eerst de 23 meter-hoge Werkspoorkathedraal binnenloopt zal beamen dat dit een heel toepasselijke benaming is voor deze evenementenlocatie. Maar in tegenstelling tot een echte kathedraal is hier ruim 5800m2 vrije vloeroppervlakte die je volledig mag inzetten als beursvloer en die naar wens is te personaliseren en branden. De hoogte en lichtval gaan prachtig samen met het industriële karakter van de oude fabriek, waarvan de originele elementen nog duidelijk zichtbaar zijn. In deze setting is het simpelweg niet mogelijk om geen bijzondere beurs te organiseren!

DE BROODFABRIEK – RIJSWIJK

Een super functionele en complete evenementenlocatie, volledig uitgerust voor beurzen en evenementen: De Broodfabriek is een van de meest geliefde beurslocaties in de regio Den Haag! Deze voormalige broodbakkerij beschikt over ruim 10.000 m2 aan beursvloer, robuuste, industriële congres- en feestzalen, innovatieve subruimten en veel gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. In de zalen zijn veel faciliteiten standaard aanwezig; van audiovisuele middelen en verlichting tot meubilair en decoratie. Laden en lossen gaat via grote roldeuren waardoor een vrachtwagen zo de hal inrijdt. De Broodfabriek in Rijswijk maakt het je als organisator wel heel gemakkelijk om een mooie beurs neer te zetten!

STUDIO A12 – BUNNIK

Het is een van de meest flexibele én best bereikbare evenementenlocaties in ons land: Studio A12. De locatie ligt direct aan de afrit van snelweg A12, vlakbij Utrecht, en heeft ruim 1200 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Van binnen biedt Studio A12 optimale multifunctionaliteit en gebruiksgemak. Drie ruimten zijn voorzien van alle wenselijke technische faciliteiten en kunnen verder naar wens worden ingericht. De vierde ruimte is een volledig te personaliseren black box met 975 m2 vrije vloeroppervlakte. Zet alle zalen samen in als beursvloer, of richt er één in voor een plenaire sessie; bij Studio A12 is geen beurs hetzelfde!

DE MIDDEN NEDERLAND HALLEN – BARNEVELD

Een gloednieuw, energieneutraal evenementencomplex waar je elk soort bedrijfsevent kunt houden: dat zijn de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De Expohal is de perfecte ruimte voor een beurs, waarbij je jouw gasten bijvoorbeeld verrast met stands in opblaasbare mini-domes. Deze hal kan volledig zelfstandig gebruikt worden, maar is ook eenvoudig te combineren met het auditorium en andere ruimten zodat een vloeroppervlak tot 10.000 m² ontstaat. Met tientallen break-out ruimten, state-of-the-art techniek, eigen restaurant en horecafaciliteiten kun je alle kanten op. De Midden Nederland Hallen is een turn-key beurslocatie, die net zoveel vrijheid en flexibiliteit biedt als jij nodig hebt!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.