Discover the finest spaces
Delen

6 Spectaculaire locaties voor je gala of awardshow!

Honderden ogen zijn gevestigd op het podium, waar nerveuze vingers een grote verzegelde envelop open priegelen; het voorzichtig keelschrapen na het lezen van de inhoud, een langzaam aanzwellend tromgeroffel, en dan de onvermijdelijke woorden: ‘And the winner is…’.  Het maakt niet uit hoeveel gala’s of awardshows je hebt meegemaakt, het blijft een van de meest opwindende evenementen voor een branche of organisatie. De organisatie van een evenement waar zoveel mensen naar uitkijken is wel een uitdaging, net als het vinden van een originele awardshowlocatie. Wij bezochten zes locaties waar je zéker hoge ogen zal gooien. Maar pas op, want de verwachtingen worden volgend jaar alleen maar nóg hoger!

JOHAN CRUIJFF ARENA

Bij een gala of awardshow past een locatie waar je groots kunt uitpakken; waar je gasten al bij de entree weten dat ze een onvergetelijke avond tegemoet gaan. Welke venue kan dat nou beter dan de Johan Cruijff ArenA? Het stadion trilt bij alle grote voetbalwedstrijden op haar voegen, maar biedt ook geregeld plaats aan mooie bedrijfsevents. Combineer bijvoorbeeld een borrel op de Koninklijke loge met uitzicht op het veld, een diner in één van de vier restaurants en de awardshow in de ruimte zaal Amsterdam ‘72. Of maak gebruik van het evenementenplatform en ontvang je gezelschap als echte VIPs!

HOTEL ARENA

De grote muziektempels en feestlocaties weet iedereen wel te vinden, maar hoe leuk is het om te verrassen met een onverwachtse locatie? Hotel Arena in het Amsterdamse Oosterpark herbergt een van de best verborgen locaties voor bijzondere evenementen. Het viersterren hotel werd onlangs volledig vernieuwd en uitgebreid met het trendy PARK Café-Restaurant en moderne event Studio’s. Maar het hart van dit moderne hotel wordt gevormd door een prachtige oude Kapel uit 1886, met gebrandschilderde ramen, originele fresco’s, marmeren zuilen en een balustrade. Kleed deze verborgen parel aan voor je gala of awardshow en je hebt een verbluffende en unieke feestlocatie!

DE HALLEN STUDIO’S

Deze oude tramremise was eens het ‘werkende’ hart van Amsterdam West. Tegenwoordig zijn De Hallen Studio’s een creatieve hotspot en een superlocatie voor ieder denkbaar event. Binnen deze locatie vind je verschillende sferen. Zo is Studio 2 met haar robuuste bakstenen muren en de oude remise deuren een ruimte vol karakter – met weinig aankleding al perfect voor een mooi diner. Studio 1 is juist een super strakke ‘white box’ waar je helemaal je eigen gang kunt gaan qua invulling en creativiteit. Door de indrukwekkende hoeveelheid licht- en geluidsfaciliteiten is deze ruimte binnen no-time het decor van jouw feest of awardshow!

HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUW

Vraag muziekliefhebbers wereldwijd om hun favoriete concertgebouw te noemen, en de kans is groot dat ze Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam als antwoord geven. De concertzaal is wereldberoemd om haar geweldige akoestiek, hoge niveau muzikale programmering en indrukwekkende ambiance. Het Koninklijk Concertgebouw is bovendien een fantastische locatie voor een bedrijfsevent, gala of awardshow. De Grote Zaal is met al haar historische details uniek en is voorzien van moderne techniek en fraaie ledverlichting. De stoelen kunnen op verzoek verwijderd worden om zo een spectaculair sit down diner te maken voor 500 gasten of een walking dinner of feest met 2100 gasten!

HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is de locatie bij uitstek als je de bezoekers van jouw event wilt imponeren. Stel je hun aankomst voor: je gasten arriveren per boot aan de achterkant van het museum, bij een imposant uitgelicht VOC-schip. Voor een welkomstdrankje gaan ze naar het drijvende terras of de Kamers. Vervolgens gaat de grote poort open naar het Open Pleyn, waar 868 ledlampjes de indrukwekkende glazen overkapping doen oplichten als een kleurrijke sterrenhemel. Een diner of show onder de sterren, midden in het centrum van Amsterdam – een magischer setting voor je gala of awardshow vind je nergens!

STUDIO A12

Bij Studio A12 in Bunnik draait alles om beleving en maatwerk! Deze professionele venue is speciaal ingericht om jouw ideale gala, awardshow of bedrijfsevent te creëren. Drie ruimten zijn al voorzien van alle wenselijke technische faciliteiten en kunnen verder naar wens worden ingericht. De vierde ruimte is een volledig te personaliseren black box met 975m2 vrije vloeroppervlakte. Overal kun je gemakkelijk signing, branding of styling inhangen. Studio A12 is bovendien een van de best bereikbare evenementenlocaties in ons land. De locatie ligt direct aan de afrit van snelweg A12, vlakbij Utrecht, en heeft ruim 1200 gratis parkeerplaatsen voor de deur!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer gala locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.