Discover the finest spaces
Delen

Sneak preview: restyling Kasteel Montfoort door Eric Kuster

Kasteel Montfoort werkt momenteel hard aan een grootse restyling. Het fraaie kasteel in het hart van het stadje Montfoort krijgt een geheel nieuw interieur, ontworpen door Eric Kuster. De verbouwing moet op 7 december zijn afgerond, maar wij kregen alvast enkele tekeningen van de vernieuwingen te zien die we je niet wilden onthouden!

De restyling van Kasteel Montfoort volgt een jaar na de vernieuwing van De Heeren van Montfoort, de locatie die op loopafstand ligt van het kasteel. Designer Eric Kuster nam De Heeren van Montfoort begin 2016 onder handen en toverde het om tot een smaakvolle en eigentijdse locatie. Kasteelheer en locatiehouder Geke Ekelschot was zó te spreken over de stijl van Eric Kuster dat hij de ontwerper nogmaals inschakelde.

Warm en stoer

“Erg trots zijn wij op het feit dat Eric Kuster wederom, net als bij de Heeren van Montfoort, deze spannende uitdaging heeft aangenomen. Eric Kuster is één van onze belangrijkste interieur designers, in binnen- en buitenland. Hij staat bekend om zijn geweldige sfeervolle tinten, waardoor je je gelijk welkom voelt. Wij hebben hem gevraagd om het hele Kasteel aan te pakken, en het resultaat wordt echt spectaculair!”

Voor Kasteel Montfoort maakte Kuster een uniek ontwerp dat mooi aansluit bij het karakter van de historische locatie. De zalen behouden hun kasteel-allure: warm met stoere tinten. “Kasteel Montfoort opent 7 december, helemaal gerestyled met in elke zaal warme tinten en een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.