Discover the finest spaces
Delen

Kasteel Terborgh naast bed and breakfast ook open voor meetings en events

In april dit jaar opende Kasteel Terborgh als bed and breakfast en locatie voor meetings en events. Het hele kasteel is daarbij af te huren en beschikt op dit moment over twee appartementen en vijf kamers. Daarnaast zijn er zeven verschillende ruimten voor events zoals vergaderingen, private dining, brainstorm sessies, presentaties en recepties. 

Kasteel Terborgh is gelegen in het dal van de Geleenbeek, een deel van de Nederlands Limburgse gemeente Beekdaelen. “We zijn sinds april 2022 geopend,” vertelt Lia de Jongh. “Je vindt verschillende ruimten en locaties voor meetings en events, die allen verschillende opties bieden. Denk aan de binnenplaats, die ruimte heeft voor circa 200 personen. Of de Schellart van Obbendorf zalen, bestaande uit drie ruimten, voor ongeveer 150 personen. In de Kookkeuken kunnen 20 personen plaatsvinden.”

Kasteel Terborgh

“We bieden ruimte voor onder andere trouwerijen, vergaderingen, private diners, doopfeesten, brainstorm sessies, presentaties, yoga cursussen, kleinschalige concerten, exclusieve braderieën, Oktoberfesten, toneel- en fanfare uitvoeringen en recepties,” vertelt Lia. Het kasteel is dus niet alleen een zakelijke eventlocatie. Ze heeft een rijke geschiedenis en is samen met de naastgelegen watermolen een rijksmonument wat stamt uit zeventiende eeuw.

Het hele kasteel is af te huren voor een (meerdaags) evenement. Op dit moment zijn er twee appartementen en vijf kamers, wat ruimte biedt aan 22 personen. “Er worden momenteel vier kamers gerestaureerd en de bedoeling is dat we die vanaf begin februari in gebruik gaan nemen,” vertelt Lia. “Ook is het mogelijk bij evenementen te overnachten met een eigen tentje op de Ezelsweide. Daarnaast zijn we bezig met vier trekkershutten in Terborgh stijl, omdat we daar veel vraag naar hebben van de Pieterpad wandelaars en fietsers!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.