Discover the finest spaces
Delen

Sneak Preview: COMM – Museum voor Communicatie is vernieuwd

Het belooft dé nieuwe evenementenlocatie van Den Haag te worden, op een schitterende plek in het hart van de stad. COMM, het Museum voor Communicatie, opent in november dit jaar haar deuren na een volledige verbouwing. Naast een compleet nieuw concept voor het museum zijn de mogelijkheden voor evenementen flink uitgebreid.

In het nieuwe Museum voor Communicatie ervaar je de impact van communicatie op jezelf, op anderen en op de hele maatschappij. En natuurlijk speelt communicatie ook een belangrijke rol bij events in deze locatie. In het decor van oude collectiestukken kun je meetings en events houden, terwijl je beschikt over de nieuwste communicatiemiddelen. Razendsnel internet, een touchscreen monitor en videoconferencing-mogelijkheden zijn beschikbaar om het vergaderen zo efficiënt mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om je meeting of event kracht bij te zetten met prikkelende communicatieworkshops, of met een inspirerende Hack Tour door het museum.

COMM

In één nieuwsbericht vertellen wat er zoal is veranderd in de locatie, is eigenlijk niet te doen, blijkt als we spreken met sales & event manager Lianne van Oorschot: “Werkelijk alles is veranderd! Het museum is volledig vernieuwd en uitgerust voor deze tijd, maar met behoud van de karakteristieke elementen van de oude panden waarin het museum gevestigd is.”

Een mooi voorbeeld van hoe de geschiedenis van het pand terugkomt in het nieuwe concept, is de originele indeling van de museumcollectie. In het gebouw was ooit ’s lands allereerste warenhuis gevestigd. “Boven hebben de ontwerpers het concept van een warenhuis doorgevoerd. Het is een grote open vloer geworden met verschillende eilanden. In plaats van te kijken naar een tentoonstelling, ‘shop’ je nu als het ware langs de verschillende afdelingen.”

COMM Museum voor Communicatie Den Haag
In The Newsroom kun je op een wandvullend scherm real time zien wat er op social media met jouw bedrijf gebeurt tijdens je event.

Nieuwe en vernieuwde event ruimtes

Voor events bieden de nieuwe en vernieuwde ruimtes van COMM veel meer mogelijkheden. De vergaderruimtes kregen een frisse eigentijdse uitstraling, waarbij elementen in de decoraties verwijzen naar het onderwerp van het museum. De Eventzaal is volledig gerestyled en is nu geschikt voor congressen tot 250 personen. Daarnaast is dit een prachtige setting voor grote diners.

Helemaal nieuw is The Newsroom, waar je op een gigantisch wandvullend scherm real time kunt zien wat er op social media met jouw bedrijf gebeurt tijdens je event. De ruimte is volledig multifunctioneel en kan zo net zo makkelijk worden ingezet voor presentaties als voor mooie diners of recepties. Er is ook ruimte voor innovatieve mogelijkheden. Zo kun je in een van de nieuwe ruimtes een webinar opnemen, om je boodschap live over de hele wereld uit te dragen. “De Webinar Room is niet meteen een event zaal, maar heeft wel heel veel nieuwe mogelijkheden.”

Ook met grote events is rekening gehouden, bij het ontwerp van de begane grond. De verschillende ruimtes zijn met de Lounge te verbinden, om zo ruimte te geven voor feesten tot 650 personen. Het vernieuwde COMM is te bewonderen vanaf november 2017.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.