Discover the finest spaces
Delen

Metamorfose voor twee zalen van Fort Voordorp bij Utrecht

Evenementenlocatie Fort Voordorp, tussen Utrecht en De Bilt, is bezig met een metamorfose van twee van de vijftien ruimten in het historische fort. In augustus is de Rijnauwen zaal aangepakt en de komende maanden is de grote plenaire ruimte Lunetten aan de beurt. 

In de zaal Rijnauwen, onderdeel van de gewelven van het fort, is deze zomer een moderne pui van glas en staal geplaatst. Deze pui heeft de glazen wand die er zat vervangen. Hierdoor krijgt de ruimte een lichte en stoere uitstraling. Ook is de verwarming en de verlichting vernieuwd. Rijnauwen wordt vaak gebruikt als ontvangstruimte bij een event maar ook voor een intiem diner na afloop.

Fort Voordorp

Fort Voordorp

De grote ruimte Lunetten, die in losse delen op te splitsen is, moet nog voor het nieuwe jaar aangepakt zijn. Een nieuwe lik verf zit er al op. Ook gaat de huidige bar verdwijnen en komt daar een verplaatsbare versie voor in de plaats. Hierdoor is de ruimte nog flexibeler in te delen. Verder komen er nieuwe tafels en statafels. In Lunetten is plaats voor 200 tot 1000 mensen waardoor er vaak congressen, productpresentaties, workshops, vergaderingen, beurzen en evenementen worden georganiseerd.

Fort Voordorp was het eerste fort dat in particuliere handen een nieuw leven kreeg ingeblazen. Het fort werd opgeknapt en verbouwd tot een moderne evenementenlocatie. Er zijn vijftien grote en kleinere zalen, die multifunctioneel inzetbaar en een eigen terras hebben. Het fort is op te splitsen in drie delen, waardoor er meerdere evenementen tegelijk plaats kunnen vinden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.