Discover the finest spaces
Delen

Vijf spetterende locaties voor een bedrijfsfeest in en rond Utrecht

Even met alle collega’s wat stoom afblazen, de onderlinge band versterken en proosten op de succes van het afgelopen jaar is belangrijk. Een sfeervol en bovenal gezellig bedrijfsfeest is hier bij uitstek een goed moment voor. De invulling is aan jou. Spectaculair en spraakmakend? Of liever intiem en informeel? Wij zetten vijf locaties die uitblinken in bijzondere bedrijfsfeesten in de regio Utrecht voor je op een rij! 

Vijf locaties voor een bedrijfsfeest in en rond Utrecht

KASTEEL MONTFOORT

Het romantische Kasteel Montfoort, met zijn indrukwekkende kasteelpoort en kantelen, herbergt zeeën van ruimte en een modern en stijlvol interieur. Er zijn vier zalen met elk een eigen karakter die ideaal zijn voor een bedrijfsfeest van 25 tot 200 personen. Voor grotere groepen – tot 500 personen – zijn er buiten het kasteel ook mogelijkheden genoeg. De prachtige Tuin de Hoge Waard bijvoorbeeld, waar je met vijfhonderd man een geweldig feest in zomerse sferen neerzet. Of de Commanderije van Sint Jan voor een stijlvol event in een eeuwenoude kapel. Tot slot zijn er diverse feestzalen in restaurant De Heeren van Montfoort beschikbaar voor jouw ideale bedrijfsfeest!

Lees meer

FORT VOORDORP

Een exclusief feest in een historisch fort waar je even compleet afgesloten bent van de buitenwereld is iets waar nog lang over nagepraat wordt. Fort Voordorp heeft tientallen ruimten die zich perfect lenen voor een spectaculair bedrijfsfeest. Maak bijvoorbeeld een combinatie tussen grote en kleinere ruimten, zodat er op verschillende plekken iets te beleven valt. Of gebruik de geweldige binnenplaats voor een feest in festivalsfeer of een gezellige winterse barbecue. Het fort ligt vlakbij het centrum van Utrecht zonder de stadse parkeerproblemen: er zijn maar liefst 400 parkeerplekken. Het hele fort exclusief afhuren kan ook, voor de ultieme privacy.

Lees meer

INNSTYLE

De sfeervolle evenementenlocatie InnStyle aan de Maarsseveense Plassen maakt slim gebruik van zijn fantastische ligging. Er zijn talloze mogelijkheden om een combinatie te maken tussen de zalen en het buitenterrein voor je bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een zomerse festivalsfeer door foudcourts op het terras of uitdagende buitenactiviteiten tijdens een teambuildingsdag. Verder kan het team van InnStyle een complete feestavond voor je organiseren met band of DJ en bijvoorbeeld een cocktailbar. Een diner in alle soorten en maten behoort ook tot de mogelijkheden, eventueel met een gezellige pubquiz? Laat je inspireren door de vele zalen met uitzicht op strand, bos en water!

Lees meer

CENTRAL STUDIOS

Een moderne werkende televisiestudio is een uniek en spectaculair decor voor je bedrijfsfeest. Central Studios verbouwde een voormalige staalfabriek om tot een prachtige studio. Door het flexibele karakter van de ruimte, die perfect is in te zetten als black box, is de studio ideaal om je creativiteit op los te laten. Central Studios heeft drie koppelbare studio’s met in totaal 2.200 vierkante meter vrije vloeroppervlakte. De studio’s zijn vrij in te richten en in grootte aan te passen, waardoor iedere gewenste sfeer te creëren is. Inspiratie nodig? Het team van Central Studios denkt natuurlijk graag met je mee!

Lees meer

TIVOLIVREDENBURG

Er zijn weinig mensen die podium TivoliVredenburg niet kennen. Hét muziekgebouw van Utrecht is de plek waar talloze beroemde muzikanten het publiek gek maken. De ultieme plek dus voor je bedrijfsfeest. Niet alleen is het licht en geluid perfect, je kan er ook kiezen uit zes zalen met elk een eigen karakter. Of gebruik ze gewoon allemaal met de pleinen erbij voor een grootse en avontuurlijke feestavond waar overal wat te beleven is. TivoliVredenburg heeft een capaciteit van maar liefst 7500 personen, maar ook kleine intieme feesten komen er perfect tot zijn recht. Een muzikale toplocatie middenin het land!

Lees meer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.