Discover the finest spaces
Delen

Indrukwekkend nieuw presentatiescherm voor Gooiland en binnenkort restyling eventruimtes

Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum kreeg er onlangs een indrukwekkend presentatiescherm bij in het Theater. Daarnaast staat er in de zomermaanden een flinke restyling op het programma. Met als resultaat modernere ruimtes die flexibeler in te zetten zijn.

Jessica Koning van Gooiland: “Het huidige klassieke projectiescherm met projector in het Theater is vervangen door een groot formaat presentatiescherm van LED met een fijne pixelpitch, zodat er full HD beeld weergeven kan worden. Om het volledige theater aan te passen naar de look & feel van het event wordt dit enorme presentatiescherm omlijst met drie grote LED bogen. Die staan achter elkaar op het podium richting de zaal. Daarnaast krijgt het lichtplan en geluidssysteem een upgrade voor nog mooiere effecten en beter geluid.”

Gooiland

Na zo’n ingrijpende aanpassing vraag je je al snel af of alles bij Gooiland dan niet ineens veel duurder is geworden. “Nou nee, de prijzen zijn nagenoeg onveranderd”, benadrukt Jessica. “We streven naar een 9+ ervaring bij Gooiland en met deze upgrade is onze locatie helemaal van deze tijd en dat past bij de kwaliteit die we willen geven aan onze opdrachtgevers. De basis is al goed, maar er zijn nu nog veel meer mogelijkheden om de content te laden en de gasten te verrassen.”

En de verbouwing is nog niet klaar, meldt ze. “In de zomer gaat Gooiland nog een stapje verder om de 9+ ervaring te creëren. Enkele subruimtes zonder daglicht, die wat minder modern ogen, krijgen meer licht en ruimte doordat we diverse muren door gaan breken. De wand in de Green Center gaat eruit en de ruimtes daarachter, voorheen Hans Idzerda, Joost den Draaier en Mies Bouwman, worden volledig opnieuw ingericht en vergroot. Door een deel wat hierachter zat erbij te trekken komt er daglicht binnen en worden er nieuwe subruimtes gecreëerd die volledig passen bij de stijl van Gooiland. Op deze manier krijgen we ook een grotere beursvloer en zijn de ruimtes flexibel in te richten.”

Hierdoor kan Gooiland de ruimtes per zone flexibel indelen. Jessica: “En als het meezit wordt er ook een entree mogelijk gemaakt voor auto’s. Zo heeft de automotivebranche er weer een nieuwe locatie bij.” Gooiland heeft bewust ervoor gekozen om het laatste deel van de verbouwing in juli en augustus te doen. “Zo missen we geen evenementen in juni en september.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.