Discover the finest spaces
Delen

Zeven inspirerende locaties die jou graag een videorondleiding geven

Als we een ding hebben geleerd afgelopen periode, is het hoe we het beste online kunnen werken. Wat we wel gemist hebben, zijn de fysieke rondleidingen bij locaties. Iets wat we voorheen wekelijks deden, werd nu opeens on hold gezet. Tijdens onze Open Locatiedag krijg jij als opdrachtgever de kans om toch verschillende locaties door het hele land te bekijken. Wat eigenlijk super makkelijk is! Een ritje van Noord naar Zuid Nederland neemt makkelijk drieënhalf uur in beslag. Dat kan simpeler! Wij vroegen een aantal locaties om een videorondleiding te maken. Laat je hieronder meenemen tijdens de online videorondleidingen van deze zeven inspirerende locaties!

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Als er een locatie is, die weet hoe ze een toffe videorondleiding neer moet zetten, is dat Beeld en Geluid in Den Haag wel. De Haagse dependance van het mediamuseum is de ideale locatie voor meetings en events. Ze laten je graag zien wat zij in huis hebben! Kijk je mee?

MUZIEKGEBOUW AAN ‘T IJ

Altijd al een kijkje willen nemen in een van de meest iconische gebouwen van Amsterdam? Dat kan! In onderstaande video nemen Stacy, Hester en Jennifer je mee door alle zalen en ruimten die Muziekgebouw aan ‘t IJ te bieden heeft voor zakelijke meetings en events!

GOOILAND

Gooiland is dé plek van contrasten. Op de locatie vind je allerlei doorkijkjes en een authentiek theater. Daglicht speelt op de muren. Die unieke elementen zorgen voor een spike in het energielevel van jouw gasten. Mitch Verlaan, eventmanager neemt je mee door deze groene venue.

STADSGEHOORZAAL

Ellen Simons neemt je graag mee door de prachtige Stadsgehoorzaal in Leiden. De monumentale panden dateren van eeuwen geleden en bieden nu prachtige ruimten voor meetings en events. Van de Grote Zaal voor een feest voor 1.200 man tot de Breezaal voor een intiem diner of Grand Café Van ‘t Huis voor een gezellige borrel. In deze gebouwen is er van alles mogelijk.

LOMMERRIJK

Vergaderen aan het water in Rotterdam? Lommerrijk is de ideale locatie voor een vergadering, receptie of ander zakelijk event. Elk van de vijf zalen is van alle gemakken voorzien en de enthousiaste medewerkers van Lommerrijk serveren lunch en drankjes, zodat iedereen scherp blijft tijdens jouw event!

MAASPOORT DEN BOSCH

Frederike Schulkes laat je vanaf het grote sportveld – en tevens evenementenruimte – zien wat Maaspoort in Den Bosch allemaal te bieden heeft. Vergaderen in de kleedkamer van basketbalclub Heroes? Of een clinic van een topsporter? Dat kan! Dit is namelijk dé locatie waar sport en evenementen samenkomen.

BUITENPLAATS KAMERYCK

Op een steenworp afstand van Utrecht en Amsterdam, en midden in het groen, ligt Buitenplaats Kameryck. Ze nemen je graag mee door hun idyllische locatie, waar je omgeven bent door weilanden, water en groene weelde! Zakelijke events waarbij je even aan de waan van alle dag ontsnapt!

Meer locaties online (of offline) bekijken?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende locaties die jou graag rondleiden! Dan kan vaak online, maar ook altijd offline! Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.