Discover the finest spaces
Delen

Vijf locaties met een waanzinnig rooftop terras

Wie droomt er nou niet van een evenement op een rooftop terras? Met een prachtig uitzicht over de stad en de stralende zon op je gezicht. Met goed gezelschap ga je samen aan de slag tijdens jouw meeting of event. Met die factoren kan het eigenlijk niet meer mislukken. Locaties op grote hoogte zijn hartstikke populair. Wij zetten daarom vijf te gekke rooftop venues op een rij waarmee jij zeker indruk zal maken!

KLEURSTOFF

De naam van deze stijlvolle evenementenlocatie verklapt het al een beetje. Kleurstoff is zo kleurrijk als een kameleon. Een plek met een rooftopbar waar iedereen graag een middag in de zon wil doorbrengen. Slecht weer? Geen probleem. In de glazen kassen zitten jouw gasten droog. De vuurtoren, het hout en één grote plantenweelde vormen het robuuste decor voor jouw meeting of event. Het toegewijde team denkt graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Met de Johan Cruijff ArenA om de hoek is Kleurstoff goed bereikbaar. Het geweldige uitzicht geeft je het laatste zetje om hier jouw event te organiseren!

GOOILAND

Op het dakterras van Gooiland val je met je neus in de boter. Je vindt er naast de bar, verschillende sfeervolle zitjes en een aantal hoge tafels. Het uitzicht op de Sint Vituskerk is adembenemend. Alles word je uit handen genomen door het enthousiaste team van Gooiland. Met 585 vierkante meter en een perfecte bereikbaarheid op slechts twintig minuten rijden van Amsterdam, sluit je hier de dag knallend af tijdens een personeelsfeest of -borrel. Dit is dé locatie voor zakelijke events waarbij je net even wat extra’s krijgt. Na een plenaire sessie strijk je neer voor een welverdiende borrel of diner. Bijgestaan door warme zonnestralen en de natuur om je heen is dit een locatie die je absoluut eens bezocht moet hebben.

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK

Vergaderen op 85 meter hoogte en met het beste uitzicht op de stad? Op het rooftop terras van het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark ben je helemaal op de juiste plek. Aan het terras op de achttiende verdieping grenst restaurant Floor17. Deze is ideaal om als uitvalsbasis voor jouw event te gebruiken. Even tijd voor ontspanning is ook geen probleem. Je volgt er een cocktailworkshop, een yogales met je collega’s of geniet van een culinaire lunch. Na een lange productieve dag brengt de lift je naar een van de lagergelegen verdiepingen, om daar in een van de hotelkamers te genieten van een succesvol event.

HOOGTIJ

Over bijzondere locaties gesproken! De glazen kas van HoogtIJ is een schitterende locatie voor meetings en events boven op een kantoorgebouw. De ruimte wordt gebruikt voor ongrijpbaar veel doeleinden. Stel je eens een teambuildingsessie of vergadering voor 50 personen voor in de industriële stalen constructie die bekleed is met glazen ramen. Tijdens een mindfulness workshop of een walking diner voor 120 personen heb je een geweldig uitzicht over het IJ en de hoofdstad. Bij mooi weer heb je geluk, want dan gaan de schuifpuien open en geniet je heerlijk van een mooie dag op het rooftop terras.

BLEYENBERG

Voor een uniek uitzicht over Den Haag klim je naar het rooftop terras op de derde verdieping van Bleyenberg! Het oude Kwantumgebouw aan de Grote Markt is volledig omgebouwd tot een horeca-hotspot. Een restaurant en een club in de kelder ontbreken niet aan dat totaalplaatje. Ook voor zakelijke events ben je hier helemaal op de juiste plek. De eerste en tweede verdieping beschikken over vergaderzalen, werkkamers en een open ruimte. Bleyenberg heeft alles in huis voor een succesvolle dag en het team staat klaar om je daar tot in de puntjes bij te helpen. Na afloop geniet je op de rooftopbar met een drankje in je hand van een succesvol congres.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.