Discover the finest spaces
Delen

9x Spectaculaire locaties voor gala’s en awardshows

Als er één soort event is waarbij de locatie op alle fronten moet kloppen, is het wel bij gala’s en awardshows. De locatie moet passen bij de sfeer die je event uitstraalt, flexibel zijn zodat je al je ideeën ook echt kunt realiseren en iets bijzonders hebben waar je gasten nog lang over napraten. De negen locaties die wij hieronder voor je hebben geselecteerd scoren hoog op al deze criteria! Welke venue spreekt jou het meeste aan?

GROTE KERK NAARDEN

Met haar prachtige hoge raampartijen, indrukwekkende lichte gewelven en honderden jaren geschiedenis zorgt de Grote Kerk Naarden voor bewonderende blikken op elk event. Het monumentale gebouw staat middenin de sfeervolle vestingstad Naarden, centraal gelegen in ons land. Het unieke beschilderde tongewelf van maar liefst vijfhonderd jaar oud is het ideale decor voor de meest spectaculaire feesten en shows. Hier kunnen maximaal achterhonderd mensen terecht om te dineren en te genieten van een feestelijk programma. Er is ook een hele bijzondere break-out ruimte op loopafstand: het sfeervolle kerkje BIJ ANDREAS. Laat je inspireren door deze indrukwekkende venue!

Meer over de Grote Kerk Naarden

LEIDSE SCHOUWBURG & STADSGEHOORZAAL

Midden in de historische binnenstad van Leiden liggen twee monumentale locaties die een bijzonder decor vormen voor allerlei soorten evenementen. De Stadsgehoorzaal Leiden is met drie concertzalen en diverse foyers ideaal voor spetterende gala’s en andere soorten feesten met een divers programma. De Leidse Schouwburg uit 1705 biedt een klassieke theaterzaal vol goud en pluche en is hierdoor geschikt voor bijzondere en spectaculaire awardshows bijvoorbeeld. Het team van technici en eventmanagers is gewend om uit te pakken en is bovendien goed ingespeeld op alle mogelijke scenario’s wat betreft decors, techniek en logistiek zodat elk evenement een gegarandeerd succes is!

Meer over de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal

GOOILAND, HILVERSUM

Memorabele evenementen vinden een thuis in dit jonge rijksmonument uit 1936. Gooiland weet te verrassen met uitersten: lichte ruimten met echte plantenwanden zitten onder één dak met een authentiek, knus theater dat geweldig is voor awardshows. Het opvallende gebouw is volledig duurzaam gemoderniseerd en het ambitieuze team verzorgt ieder evenement van top tot teen. Van catering en techniek tot aankleding en entertainment. De zestien ruimten – zowel de kleinere break-out ruimten als het fantastische dakterras – zijn allemaal uniek en sfeervol ingericht, met een knipoog naar de oorsprong van het pand. Dat maakt het een locatie met een verhaal én eindeloze mogelijkheden.

Meer over Gooiland

CONGRESCENTRUM ORPHEUS, APELDOORN

Midden in ons land ligt Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Met drie prachtige theaterzalen, acht multifunctionele ruimten en diverse foyers heb je hier alle ruimte voor bijzondere gala’s, awardshows en andere soorten events. Inclusief je eigen ingang! En daarbij profiteer je meteen van de kennis en creativiteit van het theater. Het ervaren event team helpt je om jouw ideeën vorm te geven; de gespecialiseerde technici zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Live, hybride of online: schakelen naar een andere vorm kan altijd.Orpheus maakt jouw event een onvergetelijke beleving. Zoals ze het zelf zeggen: “hier staat de kracht van aandacht centraal!”

Meer over Congrescentrum Orpheus

AIR, AMSTERDAM

AIR Amsterdam ligt achter de gevel van de legendarische nachtclub iT, direct naast het Rembrandtplein middenin Amsterdam. Binnen wacht je een locatie met op technologisch en creatief gebied ongekende mogelijkheden. De drie zalen kunnen tot in de kleinste details worden gepersonaliseerd. AIR Amsterdam is dan ook een van dé hotspot voor muziekliefhebbers in de hoofdstad en daarbuiten. En dankzij de ultramoderne licht- en geluidtechniek is het ook een van de meest moderne en complete evenementenlocaties die Amsterdam te bieden heeft. Voor dé locatie in de hoofdstad voor een spetterend gala of bijzondere awardshow met internationale uitstraling hoef je niet verder te zoeken!

LIJM & CULTUUR, DELFT

Deze bijzondere locatie laat zich niet in een aantal regels beschrijven. Het creatieve laboratorium van de voormalige Lijm en Gelatine fabriek in Delft verbindt mensen. De locatie is een enorme speeltuin die ideaal is voor een spectaculair gala of memorabele awardshow. Met twee hectare grond en de industriële gebouwen is hier ruimte tot wel 8.000 personen. Lijm & Cultuur zet aan tot experimenteren en draagt bij aan evenementen met impact. Het team ontwikkelt samen met jou de meest inspirerende formats en op maat gemaakte concepten voor een unieke avond, waarmee jij absoluut de show steelt!

Meer over Lijm & Cultuur

DIERGAARDE BLIJDORP, ROTTERDAM

Stel je voor: borrelen en dansen terwijl je leeuwen iets verderop een sprintje ziet trekken. Hoe spectaculair wil je het hebben? Bij de Poort van Azië in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam feest je pal naast het leeuwenverblijf en het buitenverblijf van de olifanten. Dineren terwijl de haaien langs je zwemmen kan hier ook, in de indrukwekkende Haaienzaal. Bij deze bijzondere evenementenlocatie is niets te gek en wordt er altijd met je meegedacht om jouw gala of awardshow zo memorabel mogelijk te maken. En wat grootte betreft zijn er weinig beperkingen: je kan hier terecht met maar liefst 10.000 mensen!

HOTEL ARENA, AMSTERDAM

Dit unieke stadshotel zit al dertig jaar in een monumentaal pand uit 1888, midden in het Oosterpark. Door de jaren heen transformeerde Hotel Arena van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis tot viersterren Design Hotel™, met zeven moderne creatieve meeting studios. Onbetwist één van de mooiste verscholen locaties van de stad. De zaal die nog het meeste aan haar katholieke verleden doet denken, is de indrukwekkende Kapel. Met fantastische muurschilderingen en een duizelingwekkend plafond als decor worden hier de meest bijzondere gala’s, awardshows en andere events georganiseerd. Kortom: een cultureel, spraakmakend en toegankelijk design hotel waar Amsterdam de rest van de wereld ontmoet.

Meer over Hotel Arena

DE RODE HOED, AMSTERDAM

In hartje Amsterdam, aan de sprookjesachtige en chique Keizersgracht, ligt de sfeervolle en intieme evenementenlocatie De Rode Hoed. Hier vinden al jaren allerlei maatschappelijke en culturele bijeenkomsten plaats en hierdoor staat deze locatie bekend als vrijplaats voor ideeën en reflectie. Deze creatieve sfeer geeft een geweldige impuls aan je event! De sfeervolle en imposante Oosterhuiszaal is perfect voor de meest spectaculaire gala’s of awardshows met haar stijlvolle pilaren en balkons rondom. Daarnaast zijn er nog vijf kleinere zalen met elk een ander karakter die bijvoorbeeld goed te gebruiken zijn als break-out ruimte. Met deze locatie steel je gegarandeerd de show!

Meer over De Rode Hoed

Meer locaties voor gala’s en awardshows

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer prachtige locaties voor gala’s, awardshows en andere soorten feesten te vinden in Nederland. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere feestlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.