Discover the finest spaces
Delen

Restyling lounge in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist blijft vernieuwen. Pakte de bosrijke locatie onlangs nog de vergaderzalen en de foyer aan, dit keer is de lounge aan de beurt. De ruimte werd volledig gerestyled en teruggebracht in de Art Deco stijl van het oorspronkelijke gebouw.

Kenmerkend voor de Art Deco stijl is de eenvoudige vormgeving met geometrische patronen, abstracte vormen en helder kleurgebruik. In het centrum van de lounge is een robuuste ronde bar gebouwd. De diverse zitjes, de open haard, warme kleuren en de prachtige houten vloer maken het een functionele maar bovenal sfeervolle ontmoetingsplek.

woudschotenfoyer2016_9940vk

woudschoten foyer resized

Villa zaal

Net  als de rest van de locatie is de binnenkant op prachtige wijze verweven met buiten: de prachtige bosrijke omgeving komt overal naar binnen door grote plafondhoge ramen. Door de openslaande deuren loop je zo het terras op en sta je middenin een groene oase van rust.

“Veel gasten komen naar Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist om zich te ontwikkelen, te verbeteren of om te ontmoeten”, zo meldt de locatie. “Waar kan dat nou beter dan op een locatie die zichzelf ook voortdurend verbetert en ontwikkelt! En waar het bovendien zeer aangenaam ontmoeten is.”

Woudschoten lounge 2016 vk

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.