Discover the finest spaces
Delen

Deze maand 8 zakelijke bijeenkomsten met toegangstest

[Update: 14 april 10.00 uur] Gaat de markt voor evenementen binnenkort weer open dankzij toegangstests? Deze maand vinden er in heel Nederland evenementen en activiteiten plaats waaraan je kunt meedoen als je kan aantonen dat je geen corona hebt. Het gaat om tests in dierentuinen en attractieparken, culturele activiteiten in theaters, musea en poppodia, casino’s en speelhallen en sport en jeugdactiviteiten. Bovendien vinden er in april ook tenminste 8 zakelijke bijeenkomsten plaats, variërend van 13 tot 60 deelnemers. Op moment van schrijven zijn de locaties nog druk bezig met het programma. Wij houden hier bij om wat voor bijeenkomsten het gaat en updaten dit artikel zodra er nieuwe informatie is.

14, 19, 22 & 24 april: Training door Bureau Horizon in Hotel de Bilderberg, Oosterbeek – 13 personen

In samenwerking met trainingsbureau Horizon Training & Ontwikkeling organiseert Bilderberg een veilige, maar vooral inspirerende training. “Passie en gastvrijheid zit in ons DNA. We kijken er dus ontzettend naar uit om de deelnemers van Horizon weer te verwelkomen”, aldus Ronald Slomp, General Manager Hotel De Bilderberg. “Het landschap van trainingen is veranderd, maar als we één ding hebben geleerd is het wel dat échte verbinding niet online te vinden is. Verbinden en netwerken zijn belangrijke factoren om wél bij elkaar te komen. Daarom pakt Hotel de Bilderberg de kans om deel te nemen aan de pilot ‘testen voor toegang’ georganiseerd door Stichting Open Nederland met beide handen aan.”

26 & 30 april: Training door Bureau Lindenhaeghe in Fletcher Hotel Apeldoorn – 20 personen

Fletcher Hotels laat weten dat er op het moment nog geen informatie te geven is over de precieze invulling van deze bijeenkomsten.

28 april: Training door Bureau NobbeMieras in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist – 50 personen

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum meldt: “Na maanden lang te hebben geleefd in afwezigheid van onze zakelijke gasten, zijn wij als Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum enorm trots om als pilot te mogen fungeren om de mogelijkheden te onderzoeken voor het heropenen van onze branche en om een bijdrage te kunnen leveren aan het vinden van oplossingen om met elkaar uit de Coronacrisis te komen. Tijdens deze periode van onzekerheid hebben we gemerkt dat een goede relatie met je partners nog belangrijker is geworden. Samen kijken naar kansen en mogelijkheden, zorgt voor innovatie en creativiteit. We danken onze relatie Nobbe Mieras en de rijksoverheid in het gestelde vertrouwen dat ze ons hebben gegeven om dit zakelijk evenement volgens de geldende richtlijnen te mogen hosten.

Het is voor ons een mooie kans om onze opgedane ervaring en expertise op het gebied van het Coronaproof faciliteren van trainingskampen van Oranje in te zetten bij de organisatie van de interactieve workshop op het gebied van ‘Presence’, verzorgd door Nobbe Mieras. Mede door de ruime opzet van onze accommodatie, in combinatie met ons prachtige landgoed van 45 hectare midden in de bossen, bieden wij een veilige maar ook inspirerende omgeving waarbij de huidige maatregelen uitstekend nageleefd kunnen worden. Alle deelnemers en medewerkers worden binnen 40 uur voor aanvang van het evenement getest en dit is onderdeel van het entreebewijs om deel te nemen aan de workshop. Blij om onze deuren weer te mogen openen, we are looking forward to your presence!”

30 april: Training door Bureau ICM in La Vie Meeting Center, Utrecht – 60 personen

ICM Opleidingen & Trainingen organiseert op 30 april 2021 een vijftal cursussen in La Vie Meeting Center Utrecht. ICM laat weten: “De cursussen worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Ons doel is om te leren van deze pilot en het geleerde toe te passen op het moment dat we weer grootschalig cursussen op locatie mogen organiseren.” Saviëlle Roemeling, ad-interim directeur La Vie Meeting Center: “Bij de aankondiging van de lockdown in maart vorig jaar, hebben wij meteen actie ondernomen en onze Meeting Hygienics formule gelanceerd. Waarmee we onze gasten een veilige & hygiënische meeting en training omgeving bieden. Helaas is onze locatie n.a.v. de maatregelen sinds december tijdelijk gesloten voor reguliere bijeenkomsten. Voor essentiële bijeenkomsten, studio activiteiten en scholen zijn we nog wel open. Ons team staat dan ook te trappelen om weer meer gasten te mogen ontvangen op onze prachtige locatie. Ik ben er van overtuigd dat dit ook zonder testen mogelijk is, maar als we door het meedoen aan deze pilot een bijdrage kunnen leveren aan snelle opening dan doen wij dat uiteraard graag.”

NB: de hier genoemde data en locaties zijn zoals genoemd op Rijksoverheid.nl. Data en definitieve locaties kunnen nog afwijken.

Hoe krijg je toegang tot de test bijeenkomsten?

Als je een van deze bijeenkomsten wilt bijwonen, moet je een toegangsbewijs krijgen van de organisator. Vervolgens kun je een afspraak maken voor een sneltest van de stichting Open Nederland. Je moet je binnen 40 uur voor het event laten testen en krijgt de uitslag al binnen een uur. Bij een negatieve uitslag ontvang je een code die je kunt invoeren in een speciale CoronaCheck-app, en deze zal vervolgens als toegangsbewijs dienen. Laat jouw app een groen scherm zien, dan mag je naar binnen.

Overigens is het niet zo dat je bij deze test events de coronamaatregelen kunt laten varen. De avondklok blijft gelden en ook moet je 1,5 meter afstand houden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.