Discover the finest spaces
Delen

Restyling brengt licht in souterrain Spant!

Spant! in Bussum is begonnen met de renovatie van haar gehele souterrain, inclusief het huidige theaterrestaurant. Aan het einde van deze zomer moet de renovatie afgerond zijn. Directeur Paul Haighton: “Dit is voor het theater en onze zakelijke markt een enorme toegevoegde waarde.”

Aandacht voor design en interieur speelt ook bij deze renovatie van Spant! weer een grote rol. Het restaurant krijgt een geheel nieuwe inrichting, met als pronkstuk grote glazen lichtkoepels die voor het pand in de stoep worden aangebracht. Voor het ontwerp nam de theater- en congreslocatie het gerenommeerde architectenbureau Crielaars & Company uit Blaricum in de arm.

entree Spant

Gietvloer van koffiebonen

Met vier glazen panelen (de grootste is 12 m²) wordt daglicht gecreëerd in het restaurant; een langgekoesterde wens van Spant! De inrichting wordt zo gemaakt dat het restaurant in een handomdraai omgebouwd kan worden tot horecaplein voor congressen en evenementen. Tijdens de renovatie worden ook de luchtbehandeling en airconditioning aangepakt en wordt de toiletgroep geheel vernieuwd.

Daarnaast is veel aandacht voor duurzaamheid. Zo investeert Spant! in LED-verlichting, komt er een duurzame open haard met een zeer laag verbruik en een gietvloer gemaakt van koffiebonen.

moodboard spant

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.