Discover the finest spaces
Delen

Eventschip van OCEANDIVA wordt varende kerstshowroom

Het moet nog kerst worden, maar varende evenenmentenlocatie OCEANDIVA en de Nederlandse importeur Edelman zijn al druk bezig met de kerst van 2021. Van 4 januari tot en met 5 maart 2021 verandert de OCEANDIVA Original namelijk in een varende showroom van Edelman waar je de kersttrends van 2021 kunt zien. Tenminste, als je in Duitsland woont. Het evenementenschip vaart in het eerste kwartaal van 2021 door een groot deel van de wateren van onze oosterburen. 

Importeur Edelman, die een groot assortiment aan woonaccessoires verkoopt, krijgt van december tot eind april veel internationale klanten over de vloer die de kerstcollectie komen bekijken. Vanwege de reisbeperkingen door de coronacrisis is dit op dit moment echter niet mogelijk. “We kwamen al snel op het idee om onze showroom naar de klant te brengen. Veel schepen liggen stil vanwege de crisis dus we zijn gaan kijken naar de mogelijkheden”, vertelt Ronald van Veen, CEO van Edelman. Tijdens die zoektocht kwam OCEANDIVA in beeld. 

OCEANDIVA

Mandy Berding van OCEANDIVA: “Meestal zijn wij maanden van tevoren volgeboekt met evenementen, maar de coronacrisis heeft de volledige planning van de kaart geveegd. Edelman komt op het perfecte moment. Wij waren toe aan een creatieve invulling voor onze schepen en een roadshow van drie maanden is in deze tijd helemaal geweldig.” Samen met Edelman is het team van de evenementenlocatie op dit moment om de OCEANDIVA Original klaar te maken voor de tocht door Duitsland.

Het schip van 2500 vierkante meter wordt van top tot teen ingericht met kerstbomen, kerstverlichting en decoratieartikelen. Klanten kunnen straks in het eerste kwartaal van 2021 op afspraak langskomen en op een veilige manier de varende showroom bezoeken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.