Discover the finest spaces
Delen

MELT introduceert nieuwe manier van werken in Eindhovense Strijp-T

Een paar dagen naar kantoor en de rest thuis werken. Nu de coronacrisis op haar einde loopt, besluiten steeds meer bedrijven dat dit het ‘nieuwe normaal’ wordt. De meeste werkgevers kiezen voor een mix tussen deze twee opties. Kleine scale-up bedrijven mogen zichzelf gelukkig prijzen. Het pas geopende MELT in Strijp-T is een shared workspace in de voormalige kantine van het Philips-complex. Een ideale locatie waar privé en werk samenkomen.

Tijdens de renovatie van Strijp-T werd de zesde verdieping leeg gehouden voor een eventuele evenementenlocatie. KRAGT Groep zat al in het gebouw ernaast en kwam met het plan om een workspace in te richten, die voor meerdere bedrijven te gebruiken is. MELT richt zich op zogenaamde dienstverlenende scale-ups; hightechbedrijven die gericht zijn op groeien. Hiervoor zitten ze graag in een inspirerende omgeving. Op de bovenste verdieping van gebouw TQ zijn er 15 kantoorunits ingericht. Een bedrijf huurt een vaste unit van vier, zes, tien of twintig werkplekken. Daarnaast kan elke huurder ook een aantal lidmaatschappen afnemen. Hiermee kunnen werknemers ook gebruik maken van de gezamenlijke voorzieningen en van de losse werkplekken.

Oud Philips fabrieksterrein 

Strijp-T is een van de vele voormalige fabrieks- en kantorenterreinen van Philips. Nadat het grote bedrijf de oude fabriekspanden achter zich liet, vestigden innovatieve ondernemers zich in de leegstaande gebouwen. In een mum van tijd bloeide het terrein op tot een creatieve werkplaats voor een jonge doelgroep. Het nieuwste gebied is grondig opgeknapt aan het eind van zomer 2018.

MELT is een welkome toevoeging aan Strijp-T. De vaste units hebben glazen ramen en bieden je een wijds uitzicht over de stad. Ook vind je er een eigen dakterras en mag je als huurder de ruimtes naar eigen wens inrichten. Naast de units trek je je terug in een van de stilteruimtes om in rust te werken of ga je apart in een van de telefooncellen zitten voor een videocall. Je ploft neer op de bankstellen om te loungen met collega’s. Als je heel erg gaar bent, kan je zelfs een powernap doen in een van de slaapplekken. De doelgroep komt niet alleen om te werken. MELT wil jong talent binden en een inspirerende werkplek is daar essentieel voor.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.