Discover the finest spaces
Delen

Fine dining op maat in nieuwe Refter van DOMUSDELA

Zodra je het oude klooster Mariënhage in het stadshart van Eindhoven binnenstapt, heb je het idee dat er zo een monnik de bocht om stapt. DOMUSDELA is een spectaculaire locatie waar je gezamenlijk snel tot de essentie van een vergadering komt. Het prachtige gebouw is vorig jaar vernieuwd en opent 25 juni ook de deuren van de nieuwe Refter zaal. De nieuwe ruimte onder de Kapel ademt een serene sfeer die kenmerkend is voor de rest van het complex. Deze bestaat uit de Paterskerk, een historische kapel, een moderne foyer, een prachtige binnentuin en een aantal vergaderruimten.

Recht in het hart van Eindhoven is DOMUSDELA een kenmerkend punt voor de meeste Eindhovenaren en andere liefhebbers van geschiedenis en moderne architectuur. Zakelijke gasten weten het complex ook goed te vinden. Met allerlei ruimtes en opties is het hier geen probleem om inspirerende meetings en events te organiseren. Daarnaast is het een locatie om volmondig ‘ja’ tegen elkaar te zeggen, of om afscheid te nemen van een geliefde. Een plek waar je het leven ervaart.

De Refter, met bijbehorend terras, gaat vanaf 25 juni in gebruik. “We trappen om 16.00 uur af met een borrel voor alle partijen die betrokken waren bij de verbouwing. Vanaf vandaag is de zaal te boeken voor diners, vergaderingen en andere betekenisvolle ontmoetingen,” vertelt Laura Appeldoorn, specialist marketing & communicatie. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de leegstaande ruimte een nieuwe functie te geven. De locatie is uitermate geschikt voor onder andere diners, bijeenkomsten, concerten en evenementen tot 125 personen.

Fine dining in de Refter

De naam van de Refter verwijst naar een eetgelegenheid in een abdij, klooster of internaat. Ook hier zie je het oude kloosterverleden van het complex terug. Dineren in de Refter is zeker de moeite waard. Of je nou een event organiseert, of als gast langskomt. Het menu van het fine dining pop-up restaurant staat vol kleine en smaakvolle gerechten en borrelbites die gedurende de hele dag te bestellen zijn. Laura vertelt dat er ook van het menu afgeweken kan worden. “We stellen graag een concept op maat samen wat helemaal bij jouw thema past.” Van Hollandse cultuur tot Tenue de Ville. Het team van DOMUSDELA staat voor jou klaar om je ideeën te verwezenlijken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.