Discover the finest spaces
Delen

Spaces zet stap buiten Randstad en komt naar Eindhoven

De vestigingen van werk- en vergaderplekverhuurder Spaces schieten als paddenstoelen uit de grond. Eind 2019 opende Spaces zijn 300ste vestiging in Lissabon en onlangs kwam daar in ‘thuisland’ Nederland nog één bij. Dit keer buiten de Randstad in ‘innovatieve tech broedplaats’ Eindhoven. In het Bloq Offices gebouw middenin het centrum komt 3100 vierkante meter aan kantoren, werkplekken en vergaderruimten.

Het gebouw waar Spaces een groot gedeelte van huurt, wordt op dit moment gerenoveerd en verduurzaamd door HighBrook Investors. De vernieuwde Bloq Offices worden op 1 juli geopend en vanaf dat moment kun je ook terecht voor een meeting bij Spaces. De vergaderplekverhuurder stapt in Eindhoven voor het eerst buiten de Randstad. “Eindhoven heeft een van de snelst groeiende lokale economieën en de regio staat bekend als broedplaats vanwege haar talloze innovatieve, jonge techbedrijven. Dit maakt de stad een interessante en logische keuze”, legt Annelou de Groot van moederbedrijf IWG uit. 

Spaces, Utrecht
Hier opent in 2021 de derde Spaces vestiging in Utrecht. Beeld: Syntrus Achmea

Spaces Eindhoven

De nieuwe vestiging van Spaces in Eindhoven ligt middenin het centrum, vlakbij het centraal station. Ook zijn er genoeg parkeerplekken aanwezig. Je kunt hier vanaf deze zomer vergaderruimten huren, maar ook flexwerkplekken of een vast kantoor. Wie permanent bij Spaces huurt, wordt een member en profiteert van een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies. Je hoeft echter geen member te zijn om een vergaderzaal te huren. 

Spaces heeft inmiddels vestigingen in Europa, Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf bewijst dat de vraag naar flexibele kantoorruimte nog steeds niet op haar retour is. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.