Discover the finest spaces
Delen

MeetINoffice Woerden opent evenementenlocatie op dak

Congres- en vergaderlocatie MeetINoffice Woerden presenteert een bijzondere uitbreiding. Bovenop het dak van het gebouw opende KAS Evenementenlocatie, een glazen kas die plaats biedt aan bedrijfsevenementen. Vanuit de kas heb je vrij uitzicht over Woerden en de omgeving.

De kas werd gebouwd door kassenbouwers uit het Westland en werd verder aangepast tot een comfortabele verblijfsruimte. Zo is de kas voorzien van extra dik glas en wordt de ruimte verwarmd en gekoeld met een duurzaam bodemenergiesysteem. De ruimte is onder meer geschikt voor borrels, luxe diners en zakelijk lunches. Het eten wordt bereid in een open keuken, met zoveel mogelijk in de kas zelf gekweekte producten. Zo wordt er onder andere rucola, tomaat, ui en munt voor verse muntthee in de kas gekweekt, tussen de gasten.

MeetINoffice

De kas is bovendien goed te combineren met de Congreszaal in het gebouw zelf. Het inhoudelijke deel van de bijeenkomst vindt dan plaats in de Congreszaal en de cateringmomenten in de kas. De Congreszaal werd in 2017 voorzien van een enorme videowand van 50m². Met het systeem Moods on demand kan deze – verder neutraal ingerichte – plenaire  zaal met één druk op de knop naar een sfeer worden omgetoverd die aansluit bij de gewenste look & feel of in het thema van de bijeenkomst. De Congreszaal en de kas (in combinatie met het restaurant en dakterras) bieden beide plaats aan groepen van 200 personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.