Discover the finest spaces
Delen

Mogelijkheden voor zakelijke meetings en events in gloednieuwe Druivenkas van Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze in Bant is bezig met het bouwen van een glazen kas. Naast slechtweeralternatief voor bruiloften wordt de nieuwe Druivenkas ook een additionele ruimte waar meetings en events georganiseerd kunnen worden. Het glazen bouwwerk in de natuurlijke omgeving moet in week 12 klaar zijn en zal in het voorjaar in gebruik genomen worden.

“We doen veel bruiloften,” vertel Wietze van Eigen Wijze. “In eerste instantie hebben we de kas dus neergezet om een goed slechtweeralternatief te bieden. Daarnaast willen we qua uitstraling graag een permanent festivalterrein zijn. Niet zo zeer voor die festival doelgroep, maar meer qua aankleding en bouwwerken die daarop aansluiten. De kas willen we zeker breder gaan inzetten. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan vergaderingen, lunches of een bedrijfsborrel.”

Eigen Wijze

Met de Druivenkas erbij biedt Vakantiepark Eigen Wijze straks 230 bedden, verdeeld over 43 accommodaties. “Daarnaast hebben we een vijftal grotere zalen en een paar kleinere zalen die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en andere soorten events. Het hele park kan ook exclusief gehuurd worden.” Wietze vervolgt: “De combinatie van de losse huisjes met de zalen erbij maakt ons vrij uniek. Een mooie bijeenkomst is de centrale ligging, de ruimte die wij hebben en de gemoedelijke sfeer die hier hangt.”

“De kas staat op een mooi hoekje van ons park met uitzicht over het naastgelegen natuurgebied Het Schoterveld,” vertelt hij. “Bij de kas, onder enkele bomen, staat ook een zeecontainer die we in kunnen zetten als buitenbar. Daarmee is de catering ook zo geregeld. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om ons heen om bijvoorbeeld een mini foodtruck festival of ander festival concept neer te zetten. Het is een toffe nieuwe locatie als aanvulling op ons assortiment!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.