Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe naam en dakkas voor evenementenlocatie MeetINoffice in Woerden

Het begon allemaal met een kas die als cateringruimte werd gebruikt op het dak van de vestiging van evenementenlocatie MeetINoffice aan de Bleek in Woerden. Al snel kwam de vraag of de kas ook als evenementenlocatie ingezet kon worden. Waarom ook niet? In december 2019 werd een tweede kas geopend en kon een naamsverandering niet uitblijven. Sinds begin dit jaar heet MeetINoffice dan ook KAS Meeting – Eventlocatie. 

MeetINoffice was een vergader- en evenementenlocatie met een grote theaterzaal en tien vergaderruimten van verschillende formaten. De kas, die onlangs op het dak werd gezet, bleek een groot succes. “Mensen vinden het vele daglicht in een kas heel prettig. Daarom kregen we al snel de vraag of deze ZuidKas, die we als cateringruimte wilden gebruiken, ook voor inhoudelijke sessies gebruikt kon worden. Omdat we dit succes door wilden zetten, is sinds december KasXL in gebruik voor maximaal 225 personen”, legt Jasper de Wit van KAS uit. “We staan ondertussen bekend om de unieke tuinderskassen op het dak dus vandaar de nieuwe naam KAS Meeting – Eventlocatie.”

KAS, Woerden
De groene gevel. Foto: KAS

KAS

Op het dak van evenementenlocatie KAS staan twee lichte en hippe tuinderskassen. Hier, op vijftien meter hoogte, heb je een uniek en vrij uitzicht over Woerden. Een bijzondere en originele locatie dus voor events. De ZuidKas van tachtig vierkante meter is ideaal voor borrels, diners of zakelijke lunches. Er is bovendien nog een groot dakterras voor zomerse dagen. De nieuwste aanwinst is KasXL waar plek is voor wat grotere events tot 225 personen. Een goede ruimte om te gebruiken als cateringplein of om te dineren. In het gebouw zelf ligt het Moods Theater voor zo’n 200 personen dat een projectiescherm van maar liefst vijftig vierkante meter heeft en tien vergaderruimten die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als break-out zalen.

KAS heeft niet stilgezeten het afgelopen jaar. Naast de bouw van de nieuwe KasXL is het gebouw op allerlei fronten verduurzaamd. Zo is er een duurzaam klimaatsysteem aangelegd in alle ruimten en komt alle energie die wordt gebruikt van Nederlandse windmolens. Ook is er een groene gevel aan de buitenkant van het gebouw gemaakt met meer dan 3600 bloemen en planten. Deze gevel is fijn voor insecten, bijen en vogels en koelt het gebouw met zo’n 3 graden af.

De tweede locatie van MeetINoffice aan de Polanerbaan in Woerden blijft zijn naam gewoon houden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.