Discover the finest spaces
Delen

Twee nieuwe zalen voor Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn in Kamerik is de locatie waar je je tijdens je meeting of event kunt wentelen in een ontspannen boerensfeer. En nu kan dat op nog meer manieren, want de landelijke locatie heeft er sinds kort twee nieuwe zalen bij. Dat biedt meer ruimte voor workshops, meetings of events.

Het Grechthuis en het Karnhuis zijn de twee nieuwe aanwinsten van Boerderij de Boerinn. Deze zalen zijn gerealiseerd in de oude wagenschuur, die een hele nieuwe look and feel heeft gekregen. Na een intensieve verbouwing zijn de ruimten sinds juni dit jaar volop in gebruik.

Het Grechthuis

Het Grechthuis heeft, met een zestal openslaande deuren, direct zicht de polder in. Dat levert een fraai plaatje op, want in de aangrenzende groentekwekerij worden in de lente talloze groenten en bloemen gekweekt. Aan weerskanten is water aanwezig waar een enkele keer een kano voorbij kan komen. In de ruimte zelf laat de zes meter hoge nok door middel van dakramen veel natuurlijk licht binnen. En trekt de frisse buitenlucht te veel, dan heeft de ruimte een eigen privéterras zodat je tijdens de dag kunt genieten van de zuivere plattelandslucht.

Het Karnhuis

Het Karnhuis biedt ruimte aan tweehonderd personen en is qua stijl de meest statige ruimte van Boerderij de Boerinn. In het Karnhuis wordt optimaal gebruik gemaakt van natuurlijke lichtval, door middel van zes meter hoge glazen deuren. Een moswand zorgt voor het natuurlijke groen en breekt de nette lijnen van het interieur. Met zonnepanelen op het dak wekt de ruimte ook nog zelf haar stroom op.

Inrichting

Het Karnhuis en het Grechthuis zijn ingericht door ‘Het Idee’ Interieurontwerpers. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar en een moderne inrichting. Het Grechthuis beschikt over het schitterende uitzicht van de polder, terwijl het Karnhuis de omgeving meer naar binnen haalt. Beide ruimten beschikken over de nieuwste beeld- en geluidsapparatuur en temperatuurregulering. De inrichting is iets meer industrieel dan men gewend is van een boerderij, maar de afwisseling vloekt niet.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.