Discover the finest spaces
Delen

Landgoed Ulvenhart breidt uit met bijzondere vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart beschikt sinds deze maand over een gloednieuwe accommodatie: De Hooimijt. Het is een prachtige nieuwe plek om te vergaderen, heisessies te houden en te brainstormen. Bovendien biedt het extra mogelijkheden voor meerdaagse bijeenkomsten, want naast de fraaie vergaderruimte beschikt het gebouw over acht slaapkamers.

Landgoed Ulvenhart ligt in het Brabantse Ulvenhout, nabij Breda. Op het oude landgoed vind je een verzameling authentieke karakteristieke gebouwen, die met ontzag en respect voor de alom aanwezige natuur onder architectuur zijn gebouwd en vormgegeven. Een duidelijke stijl en heldere visie zorgen voor totale eenheid en balans. Met de toevoeging van De Hooimijt is de potentie van de plek volledig benut, vertelt eigenaar Bart Welten van Landgoed Ulvenhart. “Het bouwen is voltooid en mijn droom is vormgegeven. Bij de opening van De Hooimijt vierden we tevens het 12,5 jarig bestaan van dit landgoed. Een dag later ben ik er met mijn huidige vrouw in het huwelijk getreden. Het is de mooiste plek voor een bruiloft die je je kunt voorstellen.”

Vergaderlocatie

De Hooimijt is met haar opvallende verschijning een mooie aanvulling op de overige accommodaties. Door het gebruik van authentieke materialen als de robuuste eikenhouten palen en het rieten dak gaat het mooi op in de omgeving. De hooibalen boven de ingang zijn een leuke verwijzing naar het oorspronkelijke karakter van de plek, waar in vroeger tijden een hooischuur stond.

In het interieur van De Hooimijt zien we een spannende combinatie van moderne elementen en materialen die je in deze landelijke omgeving verwacht. De bovenverdieping heeft een grote vergaderruimte, die geschikt is voor een gezelschap tot 30 personen in theateropstelling en tot 18 personen in U-vorm. De glazen wand bij de entree van de vergaderruimte combineert mooi met het opvallende glazen plafond: hierdoor heb je een prachtig zicht op het rieten dak. Deze moderne en transparante elementen zijn een speels contrast tegen de robuuste houten balken en plankenhouten wanden, waarin het landelijke karakter van de locatie naar voren komt.

Op de begane grond van De Hooimijt bevinden zich acht slaapkamers met eigen badkamer, wat het een mooie locatie maakt voor meerdaagse bijeenkomsten. In combinatie met de overige accommodaties op het terrein beschikt Landgoed Ulvenhart nu over achttien individuele slaapkamers en zeven ruimten voor meetings en events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.