Discover the finest spaces
Delen

6 Sfeervolle vergaderlocaties in Noord-Brabant

De typische Brabantse gezelligheid staat bekend in heel ons land. En dat is niet voor niets, want tijd nemen als collega’s om even gezellig bij te praten, is belangrijk om daarna weer productief verder te kunnen. Juist in deze tijd. Bovendien zijn Brabanders over het algemeen ook erg goed in genieten. Dat zie je terug in de zes bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant die we voor je op een rij hebben gezet. Dus ga er even lekker voor zitten, pak er een kopje koffie bij en laat je inspireren!

DOMUSDELA

In een klooster in hartje Eindhoven is alles erop gericht dat je een ultieme rust ervaart. Hierdoor kom je bij DOMUSDELA gezamenlijk tot de essentie van je vergadering. Het prachtige gebouw is onlangs compleet vernieuwd waardoor de geschiedenis en moderne architectuur samenkomen. Het complex bestaat uit De Paterskerk, een historische kapel, een moderne foyer, een binnentuin en nog vijf kleinere vergaderruimten. Hierdoor is er altijd wel een ruimte te vinden die past bij jouw meeting, brainstorm of training. Onder hetzelfde dak zit Hotel Mariënhage waar je heerlijk overnacht en Brasserie Rita voor een uitgebreide lunch om weer fris verder te kunnen!

Meer over deze venue

CHASSÉ THEATER

Aan de rand van de Bredase binnenstad vind je het imposante Chassé Theater: een inspirerende combinatie van oud en nieuw en een knap staaltje architectuur van Herman Hertzberger. Onder het typische golvende dak vind je drie theater- én drie cinemazalen voor jouw meeting, training of brainstorm. Elk evenement wordt hier met militaire precisie en Brabantse gastvrijheid tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent een veilige, gezellige en inspirerende vergaderomgeving. Bij het Chassé Theater heb je altijd één aanspreekpunt tijdens de voorbereiding, de uitvoer en na afloop van je meeting en het team adviseert je graag over verrassende vergadermogelijkheden binnen het theater.

Meer over deze venue

LANDGOED ULVENHART

Bij Landgoed Ulvenhart, middenin de natuur bij Breda, draait alles om rust en inspiratie. Er zijn allerlei grote en kleinere vergaderruimten verdeeld over vier bijzondere gebouwen met elk een eigen karakter en comfortabel interieur. Langer dan een dagdeel nodig om nader tot elkaar te komen? Dan kun je overnachten in een van de achttien slaapkamers op het prachtige landgoed. Ook is er een geweldige eigen keuken die voor een ontbijt, lunch of diner kan zorgen tijdens of na je meeting. Lekker eten is immers onlosmakelijk verbonden met de Brabantse gezelligheid. Landgoed Ulvenhart is gegarandeerd een ervaring waar je rijker van wordt!

Meer over deze venue

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS

Dagelijks werken bijna 13.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de nieuwste technologieën en producten bij de High Tech Campus in Eindhoven. Dit zorgt voor een bruisend werkklimaat vol energie. Dat voel je ook in het Conference Center in het hart van de campus waar je elkaar kunt ontmoeten in een modern auditorium en negen subzalen. Deze zomer kreeg de locatie een complete make-over met onder andere een duurzame inrichting, draadloos opladen in enkele meetingrooms en LiFi: draadloos internet via licht. Ook kun je nu een bijzondere foodexperience meemaken, waarbij je eten wordt geprint door een 3D food printer. Inspiratie gegarandeerd!

Meer over deze venue

MORE-ITZ

Aan een fantastisch uitzicht is geen gebrek bij het stijlvolle More-Itz in Drimmelen. Hier heb je namelijk aan drie kanten uitzicht op het water van een van de grootste binnenjachthavens van Europa. Daarnaast ligt de populaire vergaderlocatie aan de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch. Een perfecte plek om te vergaderen, brainstormen of een training te organiseren in één van de luxe vergaderruimten. Even een frisse neus halen tijdens een wandeling langs het water was nog nooit zo makkelijk. En de bourgondische culinaire verzorging voor, tijdens of na je meeting maakt een ontmoeting bij More-Itz compleet!

Meer over deze venue

KLOOSTER BETHLEHEM

Het bijzondere historische Klooster Bethlehem ligt middenin de uitgestrekte landerijen bij het Brabantse dorpje Haren. Het klooster van meer dan 500 jaar oud ademt één en al geschiedenis. Vooral de prachtige Kapel met haar glas-in-loodramen en gewelfde plafond is een kunstwerk op zich. Daarnaast zijn er nog vijf sfeervolle en moderne zalen voor een inspirerende meeting, training of workshop. Voor professionele audiovisuele ondersteuning en een heerlijke culinaire invulling wordt natuurlijk gezorgd. Even een frisse neus halen tijdens je vergadering? Dat kan op het ruime en groene Patioterras met daar omheen de prachtige kloostertuinen. Inspiratie opdoen is hier gemakkelijk.

Meer over deze venue

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.