Discover the finest spaces
Delen

Intensieve samenwerking Muntgebouw Utrecht en Next Generation

Pandbewaarder van het Muntgebouw Adriaan Derksen en eigenaresse van Next Generation Louise Fernandez zullen elkaar de komende jaren gaan versterken. Next Generation heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hostesses, maar zorgt ook voor op maat gemaakte kostuums en bijzondere presentatie van eten en drinken. “Het Muntgebouw is door haar klassieke uitstraling en moderne inrichting een voorbeeld van ‘old meets new’. Door deze samenwerking wordt dit nu ook beter merkbaar in onze service en uitstraling”, zegt Adriaan Derksen. “Ik heb er bewust voor gekozen dit met een startend bedrijf te gaan ontwikkelen, want de nieuwe generatie heeft letterlijk een andere en verfrissende kijk om hoe om te gaan met gastvrijheid. De afgelopen twee maanden is er intensief samengewerkt en waren de reacties van onze gasten lovend. Ruim baan dus voor jong talent in ons klassiek pand”, aldus Adriaan Derksen.

Prachtige kans…
“Al enkele jaren timmer ik parttime aan de weg en door deze samenwerking, kan ik met recht zeggen dat mijn jonge bedrijf een vliegende fulltime start meemaakt. De opdrachtgevers in het Muntgebouw stellen hoge eisen aan de service en ik ben er bijzonder trots op dat mijn team alle verwachtingen hebben waargemaakt. Samen met het team van het Muntgebouw gaan we de komende tijd verschillende concepten en service presentaties doorontwikkelen”, aldus Louise Fernandez.

Kleurrijk
Het Muntgebouw maakt veel gebruik van verschillende kleuren led verlichting die de klassiek bouwstijl extra accentueren en het een moderne uitstraling geeft. Doordat nu ook op de verschillende bijeenkomsten Next Generation letterlijk de hostesses en of medewerkers kleurrijk stylen ontstaat er een prachtige symbiose.”We hebben zeer korte lijnen in het Muntgebouw omdat wij er elke dag zijn. Even een kostuum of presentatie aanpassen sis dan ook snel geregeld. Zo weten we weer elke dag onze opdrachtgever te verassen”, aldus Adriaan en Louise.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.