Discover the finest spaces
Delen

Ping Pong Club na brand weer open voor spelletjes, de Wake Up club en events

Halverwege juni dit jaar werd de Ping Pong Club in Utrecht getroffen door een grote brand. Drie maanden lag de locatie uit de running, maar sinds kort zijn is de locatie aan de Concordiastraat weer open. Volgens Gaard, event manager bij de Ping Pong Club, zijn ze er dankzij crowdfunding en hard werk weer snel bovenop gekomen. Je organiseert er bedrijfsfeesten in een oude trein remise, die na de brand een restyling heeft ondergaan. 

Kortsluiting in de telefoonaccu was de boosdoener. “De brand is ontzettend heftig geweest en heeft ons voor meer dan drie maanden uitgeschakeld,” vertelt Gaard. “Maar gelukkig zijn we met behulp van een crowdfunding en hard werk van iedereen in het team er weer bovenop gekomen. Behalve een nieuwe lik verf en vervanging van onze inboedel zijn we met dezelfde energie doorgegaan als voor de brand. Zo hebben we sinds kort nieuwe concepten als de Power Pauze. Je geniet dan bij ons van een lekkere lunch, een kop koffie en een potje ping pong voor een vaste prijs op doordeweekse dagen. Perfect om je werkpauze eens anders in te vullen!”

Ping Pong Club

Naast de Power Pauze organiseert de Ping Pong Club ook al jaren de Wake Up club. “Hoe leuk is het om je dag te beginnen met een paar uur wild dansen en feesten voordat je naar werk gaat? Met een goed ontbijt erbij kan je meteen doorfietsen naar kantoor.” Dat is weer eens iets anders dan een vrijdagmiddagborrel. Buiten dit soort concepten biedt de Ping Pong Club ook ruimte voor ‘gewone’ zakelijke bijeenkomsten. Je kan er met groepen tussen 35 en 250 tot 300 personen terecht voor bedrijfsevents, borrels, fotoshoots of markten. Maar wat je er vooral kan doen, is natuurlijk tafeltennissen en bordspelletjes spelen.

“Onze locatie en ons personeel maakt ons uniek,” zegt Gaard. “We zitten in een prachtige trein remise. Hebben een gigantisch terras en een groot restaurant. Daarnaast is de hele tent vol gekladderd in felle kleuren. Er is altijd wel een plekje op ons terrein te vinden voor een evenement. Zoals bijvoorbeeld onze twee domes, die ideaal zijn voor een kleine, knusse bijeenkomst. Maar onze loods dienst zich dan weer perfect voor grote presentaties.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.