Discover the finest spaces
Delen

Het Conservatorium Hotel omarmt kunst en design

Afgewisseld met nog niet eerder vertoond werk van gerenommeerde fotografen, zal tijdens de tweede editie van de Unseen Photography Fair van 26 tot en met 29 september een platform geboden worden voor onbekende, talentvolle fotografen tijdens deze internationale fotografie beurs.

De officiele Unseen After Hours locatie
Tunes Bar is de officiële Unseen After Hours locatie waar er na de beurs genoten kan worden van de nieuwe menukaart met op de Aziatische keuken geïnspireerde kleine maaltijden evenals de befaamde Gin & Tonics, champagne en cocktails. Op donderdag 26 september zal gerenommeerd fotograaf Todd Hiddo in Tunes Bar aanwezig zijn om daar onder het genot van een hapje en een drankje zijn meest recente boek te signeren. Liefhebbers van zijn werk zijn van harte uitgenodigd om van 20:00 tot 21:30 uur bij hem aan te schuiven en een praatje te maken met Hido waarna hij het boek zal voorzien van een persoonlijke boodschap.

Inside Design Amsterdam
Tijdens de tiende editie van Elle’s Inside Design Amsterdam is het Conservatorium Hotel onderdeel van de inspirerende design route door Amsterdam. Men kan rustig binnenlopen en genieten van de adembenemende architectuur van de publieke ruimtes van het voormalige Conservatorium. Op aanvraag via rsvp@conservatoriumhotel.com kan men een speciale tour door het hotel krijgen. Tevens zal er op zaterdag 28 september vanaf 18:00 uur een speciale Inside Design borrel worden georganiseerd voor de bezoekers. Op vertoon van de Inside Design toegangskaart kan men in Tunes Bar genieten van een bijzondere welkomstcocktail.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.