Discover the finest spaces
Delen

Ruim 40 hotels open tijdens derde Amsterdamse Hotelnacht

Begin 2015 openen Amsterdamse hotels hun deuren voor stadsgenoten tijdens de Amsterdamse Hotelnacht. Op zaterdag 17 en zondag 18 januari vindt het event voor de derde keer plaats.

Van icoon tot nieuwkomer 
Meer dan 40 hotels doen mee aan de Amsterdamse Hotelnacht. Van luxe hotels als Seven One Seven, Hotel de L’Europe, het Conservatorium Hotel en Amstel, tot iconen als Krasnapolsky en Victoria. Amsterdammers kunnen daarnaast een kijkje nemen bij innovatieve budgetconcepten als Ecomama en Meininger en nieuwkomers als art’otel en Room Mate Aitana bezoeken en bekijken. Tijdens de Hotelnacht laten de locaties zien er niet alleen voor toeristen te zijn, maar juist ook voor de eigen stadsgenoten.

“Amsterdammers kunnen tijdens de Hotelnacht op vakantie in hun eigen stadsdeel, maar kunnen ook nieuwe wijken leren kennen.”

 

Hotels verspreid door Amsterdam
Hotels bevinden zich niet alleen meer in het centrum van Amsterdam maar zijn verspreid door de hele stad. “Amsterdam wordt steeds groter,” aldus organisator Vincent van Dijk. “Het gebeurt echt niet meer alleen in het Centrum. Hotels als De Hallen en Hotel Not Hotel laten zien dat Amsterdam West booming is. Ook in Amsterdam Oost zijn er veel bijzondere nieuwe hotels bijgekomen. Amsterdammers kunnen tijdens de Hotelnacht op vakantie in hun eigen stadsdeel, maar kunnen ook nieuwe wijken leren kennen. Hoe kan dat beter dan vanuit een hotel?”

Nachtje weg in eigen stad
Tijdens de Hotelnacht gelden speciale prijzen; vanaf 55 euro voor een tweepersoonskamer, inclusief twee passe-partouts voor alle culinaire, culturele en creatieve feestjes.

[Foto: Amsterdamse Hotelnacht]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.