Discover the finest spaces
Delen

Herrie maken voor het Longfonds bij Studio A12

DJ Silvan Stoet, werkzaam bij Radio Veronica, organiseert op 23 maart het Spring Rhythm Event. Dit evenement zal in het teken staan van het Longfonds. Het evenement gaat plaatsvinden in Studio A12 in Bunnik.  Al jaren draagt Silvan Stoet het Longfonds een warm hart toe. Eén op de zestien mensen hebben te kampen met een longziekte en dit aantal moet omlaag. Stoet wil met zijn evenement Nederland wakker schudden en aandacht vragen voor het Longfonds. De DJ is hobbydrummer en wil Nederland letterlijk wakker schudden.

Spring Rhythm Event
De drummer van een band is vaak onzichtbaar. Dit is net zo bij mensen met een longziekte. Zonder dat we het weten hebben een miljoen mensen in Nederland een ongeneeslijke longziekte. Ondanks dat je niet ziet dat ze ziek zijn, moeten ze elke dag leven met beperkingen. Om aandacht te vragen hiervoor riep Silvan Stoet alle drummers in Nederland op om zich in te zetten voor het Longfonds. Zowel bekende als onbekende drummers zullen op 23 maart ‘herrie’ maken voor gezonde longen. Percussioniste Femke Krone, die onder andere gewerkt heeft voor René Froger en Frans Bauer, hoorde van de actie en nodigde vrienden en bekende drummers als Cesar Zuiderwijk, Hans Eijkenaar (Candy Dulfer) en Ton Dijkman (Marco Borsato) uit om ook mee te komen spelen. Naast professionele drummers zijn amateurdrummers ook van harte welkom om mee te komen spelen.

Studio A12
Spring Rhythm Event vindt plaats in Studio A12 in Bunnik. “Alle amateurdrummers, die zich hebben ingeschreven, maar ook bezoekers zijn van harte welkom om bij ons ‘herrie’ te komen maken voor het Longfonds”, aldus Wendy Gremmé, accountmanager van Studio A12.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.