Discover the finest spaces
Delen

‘Happy Meetings’ nieuw vergaderconcept bij Oud London Zeist

Hotel Restaurant Oud London in Zeist komt met een nieuw vergaderconcept, bedoeld om de vergaderbeleving op de locatie te verbeteren. Met het concept ‘Happy Meeting’ nodigt de locatie de opdrachtgevers uit om vergaderen creatief aan te pakken en deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken. Het is een volgende stap voor de locatie na de uitgebreide restyling van de ruimtes.

“Vergaderen heeft voor velen een verplicht karakter en qua beleving een negatieve lading”, zo meldt de locatie in een persbericht. “Maar het kan ook anders! Tijden veranderen en agenda’s worden weer bepaald door vrolijker thema’s, zoals groei, het grijpen van kansen, vernieuwing, innovaties en het opleiden en trainen van medewerkers. Kortom, we gaan van een negatieve naar een positieve vergaderagenda.”

Succesfactoren

Om te zorgen dat het niet alleen bij een positieve agenda blijft, zegt Oud London actief de samenwerking aan te gaan met de organisatoren van de bijeenkomsten. “Door het stellen van vragen komen onze meeting experts achter de doelstelling. Moet er bijvoorbeeld kennis worden overgedragen, moeten de deelnemers gemotiveerd worden om een product te verkopen of staat de bijeenkomst in het kader van ‘verwennen’. Onze meeting experts willen weten wanneer de bijeenkomst geslaagd is, om erachter te komen wat de bepalende succesfactoren zijn. Op basis daarvan kan er advies worden gegeven over de ontvangst, de inrichting van de ruimte, de invulling voor eten en drinken, etcetera.”

Creatieve invulling

De locatie heeft diverse tools bedacht om de bijeenkomst op een positieve en creatieve manier vorm te geven. Zo kan je kiezen voor een bijzondere ruimte of opstelling, bijvoorbeeld door krukken of hoge bartafels te plaatsen in de Dug-out, en kan tijdens de bijeenkomst geur, kleur en muziek worden ingezet als brain-energizers. Verder valt te denken aan een lachworkshop, wateraerobics in het zwembad van Oud London, om het uur een potje pingpong (met aan het eind van de dag een winnaar), een DJ intermezzo voor en door de deelnemers, of een korte inkijk bij het hotel achter de schermen door de directie. Als afsluiting van de dag kunnen de deelnemers bij het diner zelf het voorgerecht maken of dineren in het donker.

Het Happy Meeting concept is een vervolg op de renovatie van de locatie eerder dit jaar, en is een uitwerking van de doelstellingen die Oud London heeft geformuleerd om opdrachtgevers te helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken. De hoofdthema’s zijn informeren, brainstormen, besluiten, netwerken, enthousiasmeren en vieren. Hierbij wordt ingezet op de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.