Discover the finest spaces
Delen

5 locaties voor meetings met een warme, huiselijke sfeer

Het is dé trend van het moment voor meetings en events: locaties met een warme, huiselijke sfeer. We zoeken naar authentieke locaties, met een informele setting en persoonlijke service. En eigenlijk is dat ook niet zo gek, want waar voelen je gasten zich nou meer op hun gemak dan thuis? Het geeft een veilige en ongedwongen sfeer, die ervoor zorgt dat je makkelijker en openhartiger praat. In deze vijf locaties is het echt net of je thuis komt!

lokaal 39, Leiden

Formaliteiten en kantoorgebruiken verdwijnen als sneeuw voor de zon in lokaal39. In deze smaakvol ingerichte studio in het centrum van Leiden, op loopafstand van het station, is het heerlijk bijeenkomen.

Begin je dag met een gezellig ontbijt, aan de mooie gedekte keukentafel. Met goed en lekker eten en service met een lach zorgt de gastvrouw dat het je hier aan niets ontbreekt. Geniet van de persoonlijke aandacht, de warme sfeer en de geur van huisgemaakte appeltaart. Wat geeft nou nog meer het gevoel van thuis komen?

Kapellerput, Heeze

Een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en een eigen terras: ‘Het Huis Van’ is één van de vijf verrassende en inspirerende locaties voor meetings en events van hotel Kapellerput in Heeze.

Kapellerput Heeze
Kapellerput
Kapellerput Heeze

‘Het Huis Van’ kan je gebruiken zoals je eigen woonkamer: ga vergaderen aan de grote keukentafel, trek je even terug op de bank, of stap voor een informeel gesprek naar buiten op het terras. Doordat je hier ook kunt eten, hoef je de ruimte niet te verlaten voor de lunch. Leuk idee van Kapellerput: vraag je gasten om een foto te sturen, dan zie je deze tijdens de bijeenkomst ingelijst en wel in de kast staan… Hoe huiselijk is dat!

ROOTS Inspiratielocatie, Haaren

Verscholen in het groene landschap bij het Brabantse Haaren ligt ROOTS: een karakteristieke Brabantse schuur, die met veel liefde is omgetoverd tot een kleinschalige locatie die oprechte warmte en aandacht ademt.

ROOTS Haaren
ROOTS Haaren
ROOTS Haaren

Binnen hebben de grote kachel en mooie keuken een centrale plek in de ruimte; de hoge stalen openslaande deuren leiden naar een heerlijk terras en de grote tuin, waar je kunt struinen, werken of eten aan lange tafels in het gras. Van de ambachtelijke streekgerechten tot aan de zorg en het oog voor detail van de gastvrouw – bij ROOTS Inspiratielocatie heb je het gevoel dat je thuis komt.

De Amstel tafel, Ouderkerk aan de Amstel

De Amstel tafel is zo’n droomhuis waar je zelf wel zou willen wonen: een smaakvol ingerichte villa vlakbij Amsterdam, prachtig gelegen aan de rivier de Amstel en met een eigen terras met aanlegsteiger.

Amstel tafel
Amstel tafel Ouderkerk
Amstel tafel

In de locatie heb je de beschikking over twee ruimtes, waarvan de grootste uitkijkt over het water. Er is een aparte ruimte aanwezig voor de lunch of om in twee groepjes uiteen te gaan; en bij lekker weer sta je zo buiten op het terras. Heerlijk om even buiten te lunchen aan de picknicktafel of een rondje te varen met de sloep!

Kunstkamer, Utrecht

Drie appartementen in een monumentaal pand in Utrecht zijn samen de Kunstkamers. Centraal gelegen, met prachtig uitzicht op een gracht in het oude centrum.

Kunstkamer Utrecht

De appartementen zijn smaakvol ingericht, ideaal voor een rustige vergadering of een inpirerende brainstormsessie. De locatie dankt haar naam aan de wisselende kunstcollectie, waardoor hier altijd wel een nieuw element is te ontdekken. Aan de achterkant van het pand ligt een diepe tuin, waar je bij mooi weer terecht kunt voor een break of een heerlijke buitenlunch.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.