Discover the finest spaces
Delen

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum opent vernieuwde Kapelzaal

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum in Zeist heeft haar Kapelzaal gerenoveerd. De prachtige ruimte kreeg een update qua uitstraling en in het gebruiksgemak voor evenementen. De oude kapel is gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte.

Bij de verbouwing was het doel om de ruimte een frisse nieuwe uitstraling te geven, met behoud van het authentieke karakter van de ruimte. Het hoge plafond kreeg een eigentijdse diepblauwe kleur en de vloerbedekking werd vervangen door een prachtige hardstenen vloer. Het combineert prachtig met de originele glas-in-lood ramen, die behouden bleven.

Moderne faciliteiten in authentieke kapel

Niet alleen de sfeer, maar ook de faciliteiten zijn aangepakt. Het balkon werd vergroot en doorgetrokken langs de zijkant van de ruimte, waardoor een heus theaterbalkon met zitplaatsen ontstaat. Daarnaast zijn de audiovisuele hulpmiddelen in de Kapelzaal weer volledig up-to-date en gebruiksvriendelijk. De moderne faciliteiten en het fraaie decor maken de Kapelzaal weer een prachtige locatie voor diverse events, zowel met een zakelijk als een feestelijk karakter.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.