Discover the finest spaces
Delen

’t Koningsbed nieuwste locatie Meetables

Exclusief te huren

’t Koningsbed in Groenekan sluit zich aan bij Meetables. Het bedrijf was al langer op zoek naar een vergaderlocatie waar ook overnacht kan worden. Met ’t Koningsbed hebben ze dit gevonden en kunnen ze hier meerdaagse events houden. Begin 2017 zal deze locatie zich officieel aansluiten bij Meetables.

’t Koningsbed is gevestigd in een voormalige boerderij in Groenekan, een dorpje in gemeente De Bilt nabij de Utrechtse Heuvelrug. Midden in de natuur en tegelijkertijd op maar zes kilometer afstand van het centrum van Utrecht. De locatie maakt het door de combinatie van vergaderruimtes en hotelkamers mogelijk om meerdaagse meetings te organiseren. De nieuwe aanwinst van Meetables heeft twee vergaderruimtes, acht luxe hotelkamers en een suite. De locatie is ook exclusief af te huren.

Vergaderruimtes

Vergaderruimte ‘De Huiskamer’ is een grote ruimte op de eerste verdieping van het gebouw. In deze ruimte zit een grote open keuken, een koffiehoek en een lounge gedeelte. In deze ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk en kijkt de bezoeker door het raam uit over het Nederlandse landschap. De andere vergaderruimte in ’t Koningsbed is ‘De Tuinkamer’. Deze ruimte heeft een ronde tafel waaraan tien personen kunnen zitten. De ruimte kan gebruikt worden als aparte vergaderruimte.

Het Koningsbed
Meetables

’t Koningsbed wordt de achtste locatie onder het beheer van Meetables – specialist in verhuur en facilitering van buitengewone vergaderlocaties. Het bedrijf zet zich in voor locaties in een inspirerende omgeving met de natuur om de hoek en tegelijk dicht bij de stad. De omgeving van de locaties biedt allerlei mogelijkheden om de meetings iets extra’s te geven. Activiteiten als een kookworkshop, varen of paardencoaching zijn allemaal mogelijk bij de locaties van Meetables.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.