Discover the finest spaces
Delen

GreenAnn: zakelijk ontmoeten in het groen

GreenAnn is een prachtig in het groen gelegen spiksplinternieuwe kleinschalige, exclusieve locatie in Nijkerkerveen, vlakbij Amersfoort. Het is een B&B voor zakelijk gebruik: Bed & Business dus! Annet Groen (what’s in a name?) is de eigenaresse van GreenAnn alwaar verbinding, ontmoeten, inspiratie en groei centraal staan.

Groen was jarenlang als locatiemanager werkzaam in de vergaderbranche en was nu op het punt aanbeland dat ze graag iets voor zichzelf wilde beginnen: “Aan de hand van het masterprogramma van de Droomplekacademie ben ik tot een mooi concept gekomen. Ik wilde graag een locatie in Nederland waar ik met mijn man en gezin kon wonen, met daarbij een kleinschalige zakelijke ontmoetlocatie met de mogelijkheid tot overnachten. Drie maanden geleden kwamen we uit op deze prachtplek in Nijkerkerveen. Het gevoel was meteen goed. Het mooie buitengebied met schitterend uitzicht, genoeg parkeergelegenheid, een mooi woonhuis en een ideale zakelijke ontmoetingsruimte.”

Luxe uitstraling

GreenAnn biedt een vergaderlocatie van 60 vierkante meter die geschikt is voor 16 tot 20 personen. Op de bovenverdieping is nog een breakout-room van 25 vierkante meter voor vier personen en bevindt zich de slaapkamer met twee enkele boxspringbedden. Natuurlijke materialen zoals hout, linnen, rotan en groen geven GreenAnn een luxe uitstraling. In de royale tuin kun je heerlijk kunt genieten van het uitzicht over de weilanden en bij goed weer plaatsnemen aan de tuintafel.

Groen is enthousiast: “Hier beleef je buiten ook als je binnen bent. Het proefdraaien verliep prima; de reacties waren stuk voor stuk positief. Per 1 september 2021 zijn we officieel begonnen. Dat ik me hier puur richt op de zakelijke markt is een bewuste keuze. Dit past namelijk perfect bij mij als persoon en als gastvrouw.”

Workation

De locatie is niet alleen geschikt voor kleinschalige groepsbijeenkomsten. Er zijn ook gasten die GreenAnn boeken als workation om te werken én te ontspannen. “Wil je goed voorbereid aan je sessie beginnen, kom dan de avond ervoor overnachten in de heerlijke gastenkamer boven de locatie. Dit is ook heel handig wanneer je een meerdaagse sessie verzorgt. Dan blijf je dus slapen en staat ’s morgens het ontbijt klaar. Na een dag hard werken kun je dan heerlijk ontspannen in de hottub, onze sauna of het zwembad. En natuurlijk zijn er ook allerlei zaken bij te boeken zoals een lunch, diner of activiteit. Ook ideaal voor als je even weg wilt van je thuiswerkplek of kantoor en je volledig concentreren op je bedrijf, je bedrijfsplan of strategie. Of misschien wil je wel een boek schrijven. Dan staat de volledige locatie dus 24 uur tot je beschikking en maak je gebruik van alle faciliteiten, inclusief koffie, thee, fruit, water, fris en ontbijt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.