Discover the finest spaces
Delen

Pop-Up Zuid is tijdelijke vergaderlocatie bij Zuidas Amsterdam

Tijdelijke evenementenlocaties zijn razend populair, en ook voor meetings begint de markt voor ‘pop-up locaties’ vorm aan te nemen. Meetings by Mickey laat je vergaderen op plekken waar je normaal niet zo snel komt. De onlangs geopende tijdelijke vergaderlocatie Pop-Up ZUID in Amsterdam heeft onder meer een zithoek met lekkere banken en een ruim vergadergedeelte waar allerlei opstellingen mogelijk zijn. De locatie blijft minstens een jaar beschikbaar. 

Pop-Up ZUID is een vergaderconcept van Meetings by Mickey. Zij vindt het zonde dat veel leegstaande panden ‘op het punt staan hun ziel te verliezen’ en wil ze nieuw leven in blazen door er tijdelijke vergaderruimten te creëren. Met Pop-Up ZUID strijkt ze desalniettemin neer in een gebouw dat bruist van de levendigheid: ScaleUpDistrict in Amsterdam Zuid. De ruimte die zij verhuurt voor meetings en events heeft een grote en lichte ruimte met hoge plafonds en is sfeervol ingericht met veel kamerplanten.

Pop-Up ZUID

Er kunnen tot twintig personen terecht in de nieuwe tijdelijke vergaderlocatie. Dat maakt de ruimte, naast voor vergaderingen, ook geschikt voor presentaties, borrels of workshops. De twee robuuste houten tafels kunnen in verschillende opstellingen worden gezet en er is ook genoeg ruimte voor een U-opstelling. Daarnaast is er nog een gezellige zithoek en hoge tafel met barkrukken die als break-out gedeelte kunnen dienen.

Mickey Dekker van Meetings by Mickey zorgt er altijd voor dat alles klaar staat in de juiste opstelling. Ook is het verzorgen van de catering een optie. Huisgemaakte salades, belegde broodjes, soepen of borrelplateaus behoren tot de mogelijkheden. Voor Pop-Up ZUID werkt Meetings by Mickey samen met Meetables, die verschillende vergaderlocaties verhuurt in Nederland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.