Meetables

Unique meeting venues that combine charm, style and inspiration

Geen kannen op tafel, maar op een zelfgekozen moment een vers kopje koffie, cappuccino of macchiato zetten. Het voelt een beetje aan als thuis. Wetende dat het een intensieve dag wordt en dat er hard gewerkt moet worden, voelen gasten zich op hun gemak in de locaties van Meetables. Enerzijds door de ligging van de locaties, maar bij het daadwerkelijk betreden van de ruimtes ervaart men direct het ‘thuisgevoel’ door de zorg en aandacht die besteed is aan de inrichting. Alle locaties hebben een eigen charme en stijl, passend bij de eigen identiteit, waar ook nog eens alle voorzieningen welke nodig zijn om een vergadering, training, workshop of brainstorm te faciliteren aanwezig zijn. Daarnaast is de catering een hele belangrijke toegevoegde waarde waar altijd veel aandacht aan wordt besteed zowel vanuit biologisch als vanuit duurzaamheid oogpunt.

Extraordinary meetings where good things happen at good placed tables
Meetables is een samenwerking van een aantal inspirerende vergaderlocaties met als doel bedrijven zo goed mogelijk te faciliteren in hun zoektocht naar bijzondere locaties voor zakelijke bijeenkomsten voor midden- en hoger management. Meetables staat letterlijk voor ‘ontmoeten aan tafel’.  Dat is de basis van waar het omgaat:  Tafels op plekken creëren waar goede dingen gebeuren. Meetables richt zich op “buitengewoon vergaderen in de omgeving Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi”.

Exclusive meeting venues: unique location guaranteed
Vergaderen aan stuurboord (tot 18 personen) of bakboordzijde (tot 70 personen)? De vergaderruimtes van de nieuwe locatie Loetje aan ’t IJ, direct gelegen aan -hoe kan het ook anders-  ’t IJ op de kom van de Amsterdam Marina op de NDSM-werf,  is tevens toegevoegd aan het ‘Meetables assortiment’. Nog geen twee weken na de opening ontving Loetje aan ’t IJ al hoog koninklijk bezoek, toen Koning Willem-Alexander een bezoek bracht aan de opening van de HISWA. De andere locaties in de omgeving van Amsterdam, Loetjes Proeftafel (tot 10 personen) en de Amstel Tafel (tot 12 personen) met eigen terras direct aan het water in Ouderkerk aan de Amstel, combineren vergaderen op een rustige plek met uitzicht op de Amstel met “de lekkerste biefstuk”- dinermogelijkheden op loopafstand.  Een andere bijzondere plek is Villa Oldenhoff in Abcoude. Deze meeting venue en Bed & Breakfast is al twee keer tot winnaar uitgeroepen van de Zoover Award (2012 en 2013). Deze locatie met twee vergaderruimtes (12 en 40 personen) is een echte ontdekking in het landschap van de polders. U waant zich direct in een andere wereld. Omdat er ook overnachtingsmogelijkheden zijn, is de locatie ook uitermate geschikt voor tweedaagse bijeenkomsten. Sinds kort wordt op deze locatie ook het succesvolle paardencoaching als teambuildingsactiviteit aangeboden.

Inspiring and intimate venues in a natural environment
Meetables biedt in de omgeving Utrecht/ ‘t Gooi een tweetal bijzondere vergaderlocaties. De Hoftafel (tot 25 personen), een mooie vrijstaande villa met open keuken in Kortenhoef, heeft een heerlijke tuin, een atelier voor creatieve workshops en twee break-out ruimtes op de eerste verdieping. Tussen de bedrijven door even in het bos wandelen of een yogales op maat volgen kan in de monumentale loft in ’s Graveland: Loftabe (tot 10 personen). Op beide locaties zijn er ook mogelijkheden voor private dining.

Small-scale, flexible and personal
Alle locaties van Meetables zijn op zich heel verschillend en daardoor juist zeer aantrekkelijk om af te wisselen. In de basis moeten alle Meetable locaties aan punten voldoen, waarvan een unieke ligging bijvoorbeeld één van de belangrijkste criteria is. Als de klant voor Meetables kiest dan moeten ze er vanuit kunnen gaan dat het goed is, ongeacht op welke locatie men verblijft. Ter plekke uit dit zich vooral in een warme, maar professioneel verzorgde omgeving, persoonlijke benadering door de gastheer of gastvrouw, flexibele instelling, oog voor detail en goede en eerlijke producten waar mee gewerkt wordt voor ontbijt/lunch/borrel of diner. Er wordt gebruik gemaakt van een boekingssysteem dat op maat is ingericht voor iedere locatie. De dienstverlening is exclusief, wat inhoudt dat alle bij Meetables aangesloten locaties vergaderaanvragen alleen via en door Meetables laten verzorgen.  De aanpak is erop gericht dat de gehele dienstverlening van A tot Z goed verzorgd is;  van eerste telefoontje of aanvraag, tot bevestiging, van instructie tot planning, van ontvangst tot vertrek, van facturatie tot speciale Meetables enquête.