Discover the finest spaces
Delen

Heisessie omringd door natuur bij nieuwe Meetables locatie Object43

Partnerbureau Meetables heeft er sinds kort een nieuwe locatie bij: Object43 in Raamsdonk vlakbij Breda. In de Barn van Object43, een grote verbouwde schuur, kun je met maximaal twintig personen vergaderen omringd door de natuur. Perfect voor een heisessie of brainstormmoment want Object43 is altijd exclusief voor jou. De Barn kan bovendien ingezet worden voor allerlei soorten events of private dinners. 

Meetables heeft door deze nieuwe aanwinst inmiddels twintig aangesloten partner locaties waarvoor het bedrijf de verhuur bemiddelt. De meeste vergaderlocaties zitten in de omgeving van Amsterdam en Utrecht dus Object43 in Noord-Brabant is wat dat betreft een vreemde eend in de bijt. De event- en vergaderlocatie is een verbouwde boerderij uit 1850 in industriële stijl die deels wordt gebruikt als woning van de eigenaren. De verbouwde schuur, de Barn, kan ingezet worden voor kleinschalige vergaderingen, presentaties, workshops of private dinners bijvoorbeeld.

Object43

De Barn van vergader- en evenementenlocatie Object43 is industrieel ingericht met verschillende soorten zitjes. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken voor break-out sessies of 1-op-1 gesprekken. Ook is er een kleine keuken, een verrijdbaar digitaal scherm en is de ruimte van 215 vierkante meter in te delen in de opstelling die jij wil. Behoefte aan wat frisse lucht? Grenzend aan de Barn ligt een gezellig ingerichte patio met uitzicht op de weilanden rond Object43.

Als je een event organiseert in de Barn is het mogelijk om bijvoorbeeld catering en styling te regelen via Met Mijke, het bedrijf van mede-eigenaar van Object43 Mijke Niks. Zij neemt de hele organisatie van je event uit handen en zorgt ervoor dat alles er stylish en verzorgd uitziet.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.