Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in een compleet gerenoveerde koeienstal bij nieuwe locatie 12Gather

In een compleet gerenoveerde monumentale boerderij in Ankeveen opende onlangs vergaderlocatie 12Gather. Een bijzonder gebouw met een intieme sfeer waar je terecht kan voor meetings of kleine events tot twintig personen. De splinternieuwe venue is onderdeel van partnerbureau Meetables, waar zo’n twintig vergaderlocaties in heel Nederland zich bij aan hebben gesloten. Naast een ruime vergaderzaal is er een break-out ruimte met keuken en een tuin met terras. 

Het bijzondere ronde gebouw waar 12Gather zit, is gebouwd in 1911 voor het bestrijden van tuberculose bij melkvee. De naam van het pand ‘Hygiënische boerderij Berg en Vaart’ prijkt nog steeds boven de ingang. De afgelopen maanden is het hele gebouw compleet gerenoveerd en is de ronde stal nu de plek waar je kunt vergaderen, een presentatie doet of van een privé diner geniet bijvoorbeeld. Je huurt de locatie altijd exclusief voor jouw gezelschap waardoor er een intieme en inspirerende sfeer ontstaat.

12Gather

Bij de nieuwe vergaderlocatie 12Gather in Ankeveen vergader je of doe je bijvoorbeeld een workshop in een ruime plenaire ruimte van 160 vierkante meter. Deze moderne zaal heeft verschillende zitjes, een tafeltennistafel en plek genoeg voor verschillende soorten opstellingen. Daarnaast is er een aparte break-out ruimte met een volledige keuken waar je eventueel ook kunt vergaderen. Schijnt de zon? Dan is er een fijn terras waar je je event gemakkelijk naartoe kunt verplaatsen.

Een uitgebreide lunch kan voor je verzorgd worden door cateraar Trev’s Soep waarmee 12Gather samenwerkt. Ook private dining na je meeting kan geregeld worden. Parkeren is bij deze locatie gratis en er is bovendien een oplaadpaal voor elektrische auto’s.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.