Discover the finest spaces
Delen

Naarderbos – De juiste sfeer, on demand

In Nederland hebben we honderden fantastische locaties. Toch kom je niet dagelijks een locatie tegen die je echt even van je stuk brengt. Een overrompelende ervaring, waar jij en je gasten nog lang aan zullen terugdenken. Het bezoek aan Naarderbos was er een die ons nog lang zal bijblijven.

Naarderbos is een luxe en moderne locatie in het gelijknamige natuurpark aan het Gooimeer, gunstig gelegen nabij A1 en A6. Maar door Naarderbos te omschrijven als een mooie locatie op een goede plek doe je het eigenlijk tekort. Veel meer nog wil de locatie je prikkelen en verrassen.

Moderne venue in groene omgeving

Op het eerste gezicht lijkt er weinig aan de hand, wanneer we uit de auto stappen op het grote parkeerterrein. De omgeving is rustig en groen. Het gebouw is strak en verzorgd. Binnen in het moderne pand zien we drie evenementenruimtes: The Clubhouse, The View en The Arena. De drie ruimtes zijn ieder stijlvol ingericht door Corine Boon, die het moderne gebouw een prettige en warme sfeer heeft meegegeven. Denk Scandinavisch design, warme materialen, veel daglicht.

The Clubhouse is de grootste ruimte van Naarderbos, die dagelijks functioneert als restaurant en bar. De ruimte grenst aan een groot en gezellig terras aan de zuidzijde van het pand, waarbij we een fraai uitzicht hebben over de greens van de golfclub. De ruimte van The Clubhouse is één geheel, dat met houten kasten en wijnrekken op subtiele wijze wordt opgebroken in kleinere delen.

Fantastische view over het water

Achter een plafondhoge glazen wand ligt de tweede eventruimte, The View. De ruimte is in dezelfde stijl ingericht als The Clubhouse, met grote houten tafels, designstoelen en een sfeervolle haard. En zoals je mag verwachten van een ruimte die ‘het uitzicht’ heet, vinden we hier een fantastische view over het Gooimeer. Direct achter de hoge ramen waardoor we over het water uitkijken ligt een groot dakterras.

We lopen het dakterras op, dat over vrijwel de gehele breedte van het gebouw loopt. Het terras is gedecoreerd met exotische palmbomen, parasols en stijlvolle loungebanken, zodat we ons even in een trendy beachclub wanen.

Iedere sfeer… On demand

Aan de andere kant van het terras stappen we binnen in de volgende ruimte, The Arena. Dit is de voornaamste eventruimte van Naarderbos. The Arena wijkt qua setting af van de overige ruimtes. Het heeft hetzelfde uitzicht als The View, maar is ruimer en wat rauwer door de stevige stalen steunbalken. Maar dat is waarschijnlijk niet waar je op let als je The Arena binnenloopt…

“Stel je een ruimte voor waar je iedere sfeer kunt neerzetten die je maar wil…”

Waanzinnige ervaring voor je zintuigen

Stel je een ruimte voor waar je iedere sfeer kunt neerzetten die je maar wil. Het ene moment wanen we ons in een loofbos, omringd door groene bomen waarvan de takken zachtjes in de wind bewegen. We horen de blaadjes ruisen en ruiken het frisse loofhout. Een druk op de knop en voor onze ogen verandert de omgeving in een onderwaterwereld. Luchtbelletjes stijgen naar het wateroppervlak, het licht kleurt donkerblauw.

Met behulp van acht HD projectoren en projection mapping kan de gehele ruimte rondom worden uitgelicht met bewegende beelden, die naar smaak en behoefte worden ingesteld. In combinatie met driedimensionaal geluid en een geurmachine wekt de ruimte iedere gewenste sfeer. Naarderbos past de techniek haarfijn toe, tot een waanzinnige ervaring voor je zintuigen.

Naarderbos is een prachtige locatie, die met permanente technieken als projection mapping en geurmachines innovatie en inspiratie toegankelijker maakt dan ooit. Naarderbos is méér dan een mooie evenementenlocatie: het is een belevenis voor de zintuigen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.