Discover the finest spaces
Delen

Hotel Arena’s PARK nieuwe hotspot Oosterpark

Verbinding hotel en park

Hotel Arena’s PARK opent na ruim een jaar bouwen zijn deuren aan het Oosterpark. Het café-restaurant is hiermee de verbinding geworden tussen het hotel en het park. “Met een rijksmonument als Hotel Arena moet je zorgvuldig omgaan. Dat kost tijd. Maar ik verwacht dat het resultaat, PARK, daardoor alleen maar meer waardering gaat krijgen van onze gasten,” vertelt eigenaar Paul Hemanides.

Hotel Arena

Aan het park

Café-restaurant PARK is direct aan het park verbonden. Met het afronden is het Oosterpark de nieuwe ingang geworden van het hotel. De open ruimte van de aanbouw is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant. Voor het interieur is gekozen om aardse tonen, natuurlijke materialen en veel groene planten te combineren om de sfeer van het park naar binnen te halen. De bezoeker kijkt door de grote ruiten uit over het park.

Aan het café-restaurant zit een groot terras verbonden die als een L-vorm om PARK heen ligt. De drie verschillende onderdelen van het café-restaurant bieden samen plaats voor 180 personen. Met het terras erbij is er plaats voor in totaal 350 personen.

Hotel Arena

Hotel Arena

Hotel Arena is gevestigd in een eeuwenoud monumentaal pand, dat vroeger dienst deed als het St. Elisabeth Vrouwengasthuis. De locatie beschikt over een restaurant, viersterrenhotelkamers, een terras, een club en verschillende zalen. Het hotel heeft een nieuwe hotelvleugel en twee moderne paviljoens: de ene ruimte wordt ingezet voor meetings en events en in de andere zit café-restaurant PARK.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.