Discover the finest spaces
Delen

Vijf verrassende vergaderlocaties in Amsterdam die jij eens bezocht moet hebben

Soms is het goed om het kantoor of de Teams meeting te verruilen voor een vergaderlocatie buiten de deur. Productief en effectief vergaderen doe je niet zomaar even. Je hebt er een hoop concentratie, motivatie en vooral inspiratie voor nodig. Een vergaderlocatie waar over al deze zaken is nagedacht, is een must. Wanneer je samen in een inspirerende omgeving aan de slag kan, goed eten en een fijne sfeer krijgt, doet dit wonderen voor de effectiviteit van je meeting! Wij hebben daarom vijf inspirerende en creatieve vergaderlocaties in Amsterdam voor je geselecteerd. 

THE MANOR

Waar The Manor Amsterdam in het hippe en sfeervolle Amsterdam-Oost vroeger dienstdeed als burgerziekenhuis en stadsdeelkantoor, is het vandaag de dag een majestueus 4-sterren superior hotel met stijlvolle kamers. Naast een fijne plek om te overnachten, biedt The Manor ook inspirerende vergader- en trainingsruimtes zoals de Tuinzaal; perfect voor exclusievere vergaderingen of trainingen. Een nieuwe toevoeging is restaurant A Beautiful Mess die met haar sociale missie een jaar lang te gast in als pop-up in The Manor. Pak dus nu je kans om jouw vergadering te combineren met de heerlijkste Midden-Oosterse en Afrikaanse gerechten! En ook handig; het hotel heeft eigen parkeerplaatsen en het openbaar vervoer stopt voor de deur!

DE AMSTEL TAFEL

Het water van de rivier de Amstel kabbelt rustig aan je voorbij, een gevoel van rust overvalt je. Net wat je nodig had tussen alle meetings door! De Amstel tafel is een knusse en inspirerende ruimte, grenzend aan een villa. Een unieke locatie voor het hosten van zakelijke bijeenkomsten. Hier staat persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust centraal. De Amstel tafel heeft drie ruimten. Je huurt de locatie altijd exclusief tot tien personen. Het huren van een luxe sloep behoort ook tot de mogelijkheden, eventueel met een heerlijke lunch aan boord of op locatie. Met vrije parkeergelegenheid bij de locatie of in de rustige straat is dit een verrassende locatie voor jouw volgende vergadering.

HOTEL ARENA

Misschien wel één van de mooiste verscholen locaties van Amsterdam: Hotel Arena. Ooit een Rooms-Katholiek meisjesweeshuis en nu een intiem viersterren design hotel met zes modulaire meeting studios. De eeuwenoude Kapel vol fresco’s en marmeren zuilen kan prachtig uitgelicht worden voor jouw kerst- of eindejaarsevent. Feesten, gala’s en shows zijn hier gegarandeerd een succes en het team staat klaar om jouw gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Als je door de gangen loopt, spreekt de indrukwekkende geschiedenis makkelijk tot je verbeelding. Kortom: een cultureel, spraakmakend en toegankelijk design hotel waar Amsterdam de rest van de wereld ontmoet.

PLLEK

De meeste Amsterdammers zijn inmiddels wel bekend met Pllek. Het is één van de meest relaxte stadsstranden om te ontsnappen aan de stadse drukte. De locatie is opgebouwd uit zeecontainers en gerecycled materiaal, waardoor het mooi opgaat in de rauwe setting van de historische NDSM-werd. Helemaal te gek is dat je Pllek ook te huren is voor een inspirerende vergadering. Mét een eigen buitenruimte pal aan het IJ, een fijn aangelegd strandje en adembenemend uitzicht op de skyline van Amsterdam. Zo kun je ook tijdens je vergadering genieten van de Pllek vibes!

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM AMERICAN

Aan inspiratie zul je bij het iconische Hard Rock Hotel Amsterdam American geen gebrek hebben. In de GMT+1 zaal van het stijlvolle hotel aan het Leidseplein vergader je tussen de memorabilia van internationale grootheden. Daarnaast biedt Hard Rock Hotel Amsterdam American ook waanzinnige break-out programma’s (van een muziekquiz tot aan DJ workshops) die nog eens zorgen voor een extra creatieve boost. Proosten op al die nieuwe inzichten? Luid samen het weekend in met een vrijmibo in de legendarische Bar Americain of het verfijnde Café Americain. Ook leuk: iedere vrijdag kun je eveneens bij Café Americain aanschuiven voor ‘Oesters & Champagne’!

Meer inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer vergaderlocaties in Amsterdam te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.