Discover the finest spaces
Delen

“Get Luckey” in het Conservatorium Hotel

Iedereen die altijd al een kijkje heeft willen nemen in het Amsterdamse vijfsterrenhotel kan tijdens een virtuele tour vanuit de luie stoel de suites bekijken waar grote sterren overnachten. Bekijk de lokale maar ook internationale gasten die genieten van een hapje en een drankje in de Brasserie of Tunes Restaurant, of neem een kijkje in het Akasha Holistic Wellbeing Center. Tijdens deze virtuele tour maakt u kans op één van de exclusieve prijzen, waaronder een overnachting voor twee in één van de luxueuze, signature suites, of een maand lidmaatschap voor het Akasha Holistic Wellbeing Center. Vind één van de vijf gouden sleutels en maak kans op één van deze prijzen.

“Get Luckey”- Het Spel
Op de website en de Facebook pagina van het Conservatorium Hotel zal vanaf 1 augustus de plattegrond van het hotel beschikbaar zijn en kunt u door het plaatsen van de pin de verschillende ruimtes bekijken. Door middel van subtiele aanwijzingen wordt duidelijk waar de vijf gouden muzieksleutels zich bevinden. Tevens zullen er in het hotel vijf fysieke sleutels zijn verborgen. Vindt u de sleutel, dan kunt u kiezen uit een van de volgende exclusieve prijzen:
– Bites & gin tonic cocktails voor vier personen in Tunes Bar
– Drie signature massages in het Akasha Holistic Wellbeing Center
– Een overnachting in een van de signature suites (o.a. de Penthouse Suite of de I Love Amsterdam Suite op basis van beschikbaarheid)
– Een maand lidmaatschap voor het Akasha Holistic Wellbeing Center

De winnaars krijgen in de eerste week van september persoonlijk bericht

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.