Discover the finest spaces
Delen

Evenementenlocaties Hembrugterrein lanceren nieuwe website

Het Hembrugterrein ontwikkelt zich tot de nieuwe hotspot van de metropoolregio Amsterdam, zeker op gebied van evenementen. Op het terrein vinden we de nieuwste industriële locaties, waarvan er nog steeds nieuwe bij komen. Een groep ondernemers trekt nu samen op om de locaties en het terrein onder de aandacht te brengen, op de nieuwe website Hembrugterrein.com.

Het Hembrugterrein is vooral bekend van evenementenlocaties als Taets Art & Event Park, de Project.Fabriek en De Kathedraal, maar het terrein heeft nog veel meer te bieden, van klein en intiem tot groot en spectaculair. Het Hembrugterrein huisvest maar liefst 120 gebouwen in verschillende bouwstijlen, waarvan 50 monumentale status hebben. Zo is Het Optiekgebouw normaal gesproken de werkplaats van 3D-printkunstenaar Dirk vander Kooij, maar de locatie kan ook worden ingezet als prachtige inspirerende setting voor brainstorms of vergaderingen. Bij Frites uit Zuyd kun je ervaren en zien hoe de frites op traditionele wijze worden gemaakt, maar je kunt hier ook een workshop volgen.

Foto 25

Foto 6

150608_143810_01

Combinaties

Voor de kleinere gezelschappen die in een rustige omgeving willen verkeren zijn De Gallery of Het Waslokaal ideaal. Voor feesten tot 400 personen kunnen we terecht in het authentieke Theatre, de grote en flexibele oppervlakte van de Black Box (tot 6000 personen) is weer uitermate geschikt voor grote beurzen. Daarbij zijn meerdere gebouwen op het terrein te combineren voor grote events tot maar liefst 12.000 personen, waarbij iedere locatie een geheel eigen sfeer heeft.

hembrugterrein festival2

Waslokaal

hembrugterrein festival1

[Foto boven: Hembrug Happening

LINDA.festival

Naast de losse locaties is ook het buitenterrein geschikt voor events op de openlucht. Zo vindt in het weekend van 14 en 15 mei het allereerste LINDA.festival plaats op het terrein, waarbij de monumentale gebouwen als bijzondere decorstukken dienen waartussen het maandblad tot leven wordt gewekt. Zo vinden we er muziek en theater, maar is er tussen de authentieke panden ook een Beauty Wasstraat voor nieuwe make-up, facials of een haarbehandeling, of kun je een prikje halen bij de Botox Bar.

De nieuwe website Hembrugterrein.com bevat alle informatie over de verschillende mogelijkheden en houdt bezoekers op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en locaties.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.