Discover the finest spaces
Delen

Dak van Spant! bedekt met zonnepanelen

Op het dak van Spant! zijn 70 zonnepanelen aangelegd. MTH accountants & adviseurs heeft de zonnepanelen ter beschikking gesteld. De duurzame samenwerking is ontstaan naar aanleiding van het CO-2 reductie convenant dat getekend is door enkele Bussumse ondernemingen en de gemeente Bussum op 31 januari 2014.

CO2-uitstoot reduceren
Met het ondertekenen van dit convenant spreken de deelnemende bedrijven af om binnen drie jaar de CO2-uitstoot in de eigen bedrijfsvoering te reduceren met tien procent. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het leefbaarder en duurzamer maken van Bussum. Het systeem is opgebouwd uit 70 zonnepanelen van 190Wp (Wattpiek). Het totaal vermogen is 13,3 kW. De jaarlijkse opbrengst is 11704 kWh.  Dit geeft een besparing van 6285 CO-2 per jaar. Na 25 jaar is dit ongeveer 150 ton.

Over Spant!
Spant! biedt voor iedere ontmoeting een eigentijds en inspirerend podium. Het in 2005 vernieuwde theater vormt ook het ideale decor voor congressen, meetings, productpresentaties, diners en bedrijfsfeesten. Tien zalen, drie foyers en een plein bieden eindeloze mogelijkheden, voor kleine en grote evenementen. Spant! in Bussum is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft gratis parkeergelegenheid. Ook De Boerderij in Huizen valt onder de exploitatie van Spant! Een historische hoeve met originele elementen biedt ruimte aan vergaderingen en feesten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.