Discover the finest spaces
Delen

Brothers Horeca Groep wijzigt naam in BHG

Brothers Horeca Groep, de Bunnikse horeca-organisatie van de broers Marco en Rob Peek, gaat verder onder de naam BHG. In de volksmond werd het bedrijf al zo genoemd, maar in het twintigste bestaansjaar is de afkorting de officiële naam.

Brothers Horeca Groep bestaat dit jaar 20 jaar; twee decennia geleden opende discotheek Brothers in Bunnik haar deuren. In de jaren die volgende is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op de horecamarkt, met negen meeting en eventlocaties in Midden-Nederland. Het twintigjarig bestaan was voor het bedrijf een mooi moment om stil te staan bij de organisatie én de branding van het moederbedrijf.

Trots op de historie

Marco Peek vertelt: “We zijn trots op onze historie en Brothers zal voor altijd in ons DNA zitten, maar anno 2017 zijn we meer dan Brothers alleen. We hebben een mooie portfolio met krachtige horecaconcepten, van evenementenlocatie tot grand-café en restaurant met Michelinster. Daar hoort een sterk moedermerk bij, en dat is BHG.”

“Bij een sterk moedermerk hoort een geloofwaardig verhaal dat niet alleen vertelt wat we doen, maar vooral waar we voor staan. Tijdens een brainstormsessie met alle bedrijfsleiders kwamen de eigenschappen bevlogen, hartelijk, gastvrij naar voren. Dit zijn de waarden van ons bedrijf die op alle locaties terugkomen, en als beginletters ook weer BHG vormen” vult Rob zijn broer aan. “Deze elementen hebben we vervolgens verwerkt als pay off in ons nieuwe logo: BHG bevlogen, hartelijk, gastvrij… dat zijn wij!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.